Zvijezde / Domaće zvijezde

Otkrivamo naše tenisače izvan terena: Tko je romantičar u duši, a tko za ljubav nema vremena?

Postigli su povijesni uspjeh hrvatske reprezentacije, ali tko su naši zgodni tenisači izvan terena?

Možda je većini povijesni uspjeh hrvatske reprezentacije na Davis cup-u revija vrhunskih sportskih poteza, no pripadnicama nježnijeg spola oči - uglavnom ne idu u smjeru lopte.

Naravno, dosta je bitan rezultat i igra, ali ovo nije jedna takva priča. U pomoć smo pozvali dugogodišnju showbizz novinarku Saru Markov.

"To smo mi žene. Volimo s muškom ekipom pogledati utakmicu ili meč, ali uvijek nekako na kraju više komentiramo njihov fizički izgled nego kakvi su na terenu.

Francuskim teniskim terenima proteklog tjedna trčkarali su sami Apoloni. Uglavnom s hrvatskim rodnim listom. Prvi među najvećima definitivno je Borna Ćorić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Should I dive in? �‍♂️ @piattitenniscenter

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on Jun 7, 2018 at 11:53am PDT

 

Uspješan, zgodan i visok 188 centimetara. Predstavnik nove generacije tenisača za kojim se sve češće mame i luksuzni brendovi. Za 18. rođendan poklonio si je tetovažu pa tako njegov desni biceps krasi moto: 'U životu nema goreg nego bit običan!'

"Nedavno je izjavio da je najskuplja stvar koju si je priuštio automobil jer se boji letenja. Izbjegava avione pa svugdje ide autom", saznajemo od Sare.

Ne voli avione, ali voli slušati Olivera, Doris i Grašu! Ipak, nas najviše zanima njegov ljubavni status.

"Bio je u vezi s bivšom kraljicom Dalmacije Valentinom Miletić, a kada su prekinuli nije se puno znalo o njegovom životu. Kasnije su ga povezivali i s atraktivnom Teom iz Mostara. Međutim, trenutno kaže da je slobodan", otkrila nam je. 

Opa! To se zovu sretne vijesti. Borna nema svoj tip i najvažnija mu je kemija. S tim se možda ne bi složio Mate Pavić jer on točno zna što traži.

"Jednom prilikom je izjavio da je u ljubavi jako pažljiv i romantičan i da je tipičan rak. Priznao je i da njegova idealna djevojka mora biti crnka", dodaje Sara, na žalost svih plavuša. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trying to be 007 for a night... ��� #london #parlament #vrhunskaprica

A post shared by Mate Pavic (@pavicmate) on Nov 9, 2018 at 1:15pm PST

 

 

Romantičan i pažljiv Mate koji najradije sluša Enrique Iglesiasa - ipak ne snalazi se u vezama na daljinu. Tako je trogodišnja veza sa sugrađankom Ninom, zbog tenisa, naglo završila.

Ovi momci jednostavno nemaju vremena za ljubav, a otkako su se vratili kući kao svjetski prvaci, Instagram im doslovno gori. A tu se pojavilo i jedno novo zanimljivo lice - Nikola Mektić. 

O njemu malo znamo, ali showbizz novinarka sigurna je da će "nakon ovakvog uspjeha njegov inbox biti zatrpan."

Što se tiče ovih momaka, sudeći po njihovom fizičkom izgledu, čak i da im dojadi tenis - ovi uvijek se mogu baviti manekenstvom.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!