Zvijezde / Domaće zvijezde
Ivana Vida prešla granicu: Objavila adresu pratiteljice s kojom se posvađala
Igor Kralj/PIXSELL

Razbjesnio je komentar

Ivana Vida prešla granicu: Objavila adresu pratiteljice s kojom se posvađala

Supruga Domagoja Vide u pravom je online ratu s pratiteljicom koja joj je ostavila ružni komentar. Međutim, je li pretjerala objavom privatnih podataka?

Ivana Vida, supruga našeg reprezentativca Domagoja Vide, od jučer je u online ratu s pratiteljicom koja joj je ispod slike napisala: "moraš imati želudac za spavati s ovakvim makar bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je."

Mnoge je iznenadio Ivanin odlučan odgovor, ali ona na tome nije stala. Supruga nogometaša i bivša manekenka dala si je za pravo objavljivati privatne podatke o osobi koja joj je ostavila hejterski komentar. 

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Njezini obožavatelji koji je prate saznali su čime se žena bavi, ali čak i adresu na kojoj živi. Vida je kasnije taj story izbrisala pa pretpostavljamo da je saznala da može upasti u ozbiljne probleme sa zakonom zbog dijeljenja osobnih podataka. 

"Molila bih da mi se prijatelji, roditelji od dotične djevojčice ne ispričavaju već bolje da porade na odgoju i kulturi svoje prijateljice/kćeri, a kod mene može doći na savjete kako imat lijep život i uz to dečka/muža koji ju obožava. Jasno joj treba biti da ja ne zaboravljam", napisala je manekenka na svom storyju.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!