Zvijezde / Domaće zvijezde

Nina Martina Korbar: 'Bilo me strah novih kafića jer nisam znala hoće li stolica puknuti'

Kandidatkinja showa Život na vagi postigla je nevjerojatan uspjeh, a za Exkluziv je iskreno progovorila o onim najtežim trenutcima

Možda nije odnijela glavnu nagradu, ali u očima mnogih - kandidatkinja showa Život na vagi Nina Martina Korbar također je pobjednica! 

Izgubila je nevjerojatnih 66 kilograma i pokazala prekrasno lice. Ipak, i dalje otvoreno progovara o najtežim danima!

"Najteže mi je bilo s 18 godina kada sam imala tih 150 kilograma. Sjećam se točno trenutka kada sam stala na vagu i kad mi je vaga pokazala tu brojku. Doslovno sam imala strahove odlaziti u novi kafić jer nisam znala hoće li puknuti stolica poda mnom, hoću li moći sjesti. Pati ti društveni život i sve."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Od svoje najvise kilaže sam smršavila 66 kilograma. Najbitnija je pravilna prehrana, a nekon nje, redoviti treninzi. Nakon toliko puno izgubljenih kilograma svi imamo dosta veliki problem sa kožom, ali sa tim problemom se uspješno bori Med Contour. Taj fenomenalan aparat ne samo da pomaže u zatezanju kože nego i uklanja celulit i pomaže vam smanjiti obujam na kritičnim područjima na koje je treningom jako teško djelovati ( kao npr. koljeno ). U @centar_venus sam redovito odlazila na tretmane nakon izlaska iz showa i mogu vam reći da se stvarno vidi velika razlika od prije...definitivno ću nastaviti sa Med Contourom � Toplo preporučam svima da ih posjetite, pogledate koje sve ponude i tretmane nudi @centar_venus ��‍♀️��‍♀️�� Sigurno ćete biti zadovoljni kao i ja � PS- curke u salonu su preljubazne �

A post shared by NinaK �� (@nina_martina_korbar_) on Nov 27, 2018 at 5:54am PST

 

Patila je Nina itekako. Isplakala more suza i preživjela pakao bullyinga.

Srećom, teški dani sada su iza nje jer prekrasna  Nina ima potpuno novi pogled na život i svijet oko nje.

"Nema dijeta jednostavno moraš svoj cijeli životni stil promijeniti."

Uz ovakva pravila, Nina je došla do svog cilja. Danas se osjeća bolje nego ikada, ali priznaje da ima još mnogo posla. Poletna i sretna, ova nova Nina nesebično  dijeli savjete s drugima.

"Nikada nije pravi trenutak i nikada nije pravo vrijeme. Mi sami stvaramo svoje idealne trenutke, i da teško je, i ja sam i dan danas vani u napasti."

Ova ljepotica  je itekako dokazala da hoće i može! Sljedeći korak je ostvariti snove o pjevačkoj karijeri! Hrvatske top liste željno je iščekuju, a u prilogu pogledajte što kaže o navodnoj "romansi" s Lukom Smoljom. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!