Zvijezde / Domaće zvijezde

Naša najatraktivnija baka: Kako se Vanja Horvat snalazi u novoj životnoj ulozi?

Vanja ne može sakriti sreću, a u nastavku saznajte kako balansira između posla, ljubavi i baka-servisa

Titulu najatraktivnije bake s ponosom nosi Vanja Horvat koja je nedavno dobila unučicu Vitu. Ona i njezin bivši suprug Zoran Mamić najponosniji su baka i djed na svijetu, a njihova se mezimica Nina super snalazi u ulozi majke. 

Srce njezine kćeri osvojio je dvadesetdevetogodišnji reper Josip Jakopec Jopa, a nas je zanimalo kakva je Vanja u ulozi punice. "Pa mislim da sam tolerantna. To je njihov svijet i njihov život, a ja sam tu da im pomognem. Na mene uvijek mogu računati", rekla nam je. 

(FOTO: Boris Štajduhar) 

Ona pak u posljednje vrijeme najviše računa na Mladena Webera, muškarca koji je sasvim slučajno ušetao u njezin život te postao sve ono što je u muškarcu oduvijek tražila. "Ja bih odvažno mogla reći da sam svoju bolju polovicu pronašla. Zaista sam sretna. Moj Mladen i ja smo sada godinu dana zajedno i to zahvaljujući zajedničkom prijatelju Goranu Golubičeku koji nas je upoznao", priznala nam je Vanja. 

(FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) 

Mladen je istovremeno uspješan poslovni čovjek i partner u kojem je pronašla ono najbitnije - ljubav i poštovanje. "Mnogi nam znaju reći da zajedno imamo ubitačnu energiju, a on zaista ima sve što sam si ja ikada željela u životu", kaže Vanja. 

Upoznala ga je i s najvažnijim muškarcem u svom životu, rukometnom legendom, ocem Hrvojem Horvatom, s kojim se Mladen odlično slaže. 

Vanja radost ne može sakriti, a da je životna sreća na njezinoj strani, itekako se vidi. Što reći nego, živjela ljubav.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!