Zvijezde / Domaće zvijezde

Nives Celzijus napisala pismo Djedici, ali i pjesmu bivšem dečku

Čini se da Djed Božićnjak golica i maštu odraslih. Hmmm, što li je sebi poželjela seksepilna Nives?

I Nives Celzijus je ove godine odlučila po prvi puta pisati Djedici. Napisala je pismo kratko, ali slatko i to samo s jednom željom.

"Dragi Djedice. Bila sam dobra kao i svake godine pa te lijepo molim da nagradiš moj trud i pošalješ me na Maldive da odmorim mozak, duh i tijelo. Unaprijed zahvalna, tvoja Nives Celzijus", napisala je u kratkom pismu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius) Stu 25, 2018 u 5:01 PST

 

No, Nives sigurno nije imala u planu putovati sama. "Sa sobom bih povela svoju Taishu. Ona je kao ja, sigurno bi se tamo dobro snašla", priznala nam je. 

No, dečka ovoga puta očito neće zvati, a nas je zanimalo ima li što novoga na ljubavnom planu seksepilne Nives. Nažalost, odgovor nas nije previše obradovao jer Nives tvrdi kako se ništa konkretno kod nje ne događa. 

Ipak, jedan joj je bivši konkretno u mislima. On je dobio pjesmu za koju je Nives snimila i spot. "To je pjesma kojoj sam ja pisala i glazbu i tekst inspirirana bivšim dečkom", priznala je i rekla kako će se dotični zasigurno pronaći u otpjevanim stihovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius) Stu 9, 2018 u 10:45 PST

 

No, najljepša Badnja večer rezervirana je samo za jednu staru ljubav i to tatu Dinu koji ne propušta obiteljske dočeke. "Uglavnom smo svi na okupu, a vjerujem da će tako biti i ove godine za Badnjak i Božić", rekla je. 

Osim s novom pjesmom, u Novu će godinu Nives ući i s isklesanim tijelom na kojem intenzivno radi. Dakle, spremna je za plažu, Djedice. Maldivi bi joj odlično pristajali. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!