Zvijezde / Domaće zvijezde

Veliki povratak omiljenog pjevača: Aki se vratio i spreman je za nove pobjede

Nakon sedam mjeseci pauze, Parni Valjak ponovno je na okupu, a spremaju nam i novi abum

Aki Rahimovski se vratio. Njegov žuti karton bio je lakši moždani udar koji je doživio početkom travnja, a da bi izbjegao onaj puno ozbiljniji, crveni karton, odlučio se na promjenu načina života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Naxi Radio (@naxiradio) Lip 15, 2017 u 6:43 PDT

 

Zbog Akijevog zdravstvenog stanja, više od pola godine trajala je Valjkova koncertna pauza za vrijeme koje su se posvetili radu na novom albumu. "Tih sedam mjeseci dok je trajala scenska pauza, mi nismo mirovali, radili smo, bili u studiju, bili smo aktivni", rekao je Aki. 

Ovi dečki ne miruju već više od četiri desetljeća jer rock and roll je njihova najveća ovisnost. "Ne vjerujem da se čovjek ikada može umoriti od strasti koju ima prema nečemu. Mi osjećamo strast prema glazbi i ja mislim da to publika osjeti", rekao je Hus, Akijev kolega iz benda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Parni Valjak (@parnivaljak) Lis 11, 2018 u 4:11 PDT

 

Ovaj omiljeni bend uzor je generacijama mlađih glazbenika koji ipak neće njihovim putevima slave. Hus i Aki smatraju da Parni Valjak nije dobio svog pravog nasljednika.

19 studijskih albuma i tisuće koncerata samo su dio prepune radne knjižice Parnog Valjka, ali za njih nema mirovine. "Sad manje sviramo, ali komfornije. Napravimo si takve uvjete da kad sviramo, uživamo. Mislim, kroz sve smo ove godine uživali, ali sad je takva atmosfera da koncert krene i završi, a mi ni ne primijetimo", kaže pjevač. 

 Aki je na pozornici ponovno onaj stari i baš zbog te njegove energije, goriva u ovom valjku ima još puno. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!