Zvijezde / Domaće zvijezde

Sandra Perković našim je kamerama otkrila istinu o 'zaručničkom' prstenu

Jedna od naših najuspješnijih sportašica otkrila je kako će proslaviti Božić i istinu o prstenu koji je potaknuo lavinu glasina

Prsten koji je potaknuo glasine o zarukama naše najuspješnije sportašice, ona više ne nosi. Je li se Sandra Perković zaručila, pitanje je na koje odgovor zna samo ona i dotični koji joj je prsten i poklonio. 

"Mislim da ne treba raditi od muhe slona, tako da ako će doći do takvog trenutka prvo će se dogoditi privatno u mojem okruženju, a onda ćete i vi biti obaviješteni", otkriva sportašica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my secret � #ForeverYoung #TeamSP #DrNB #ElixirRoseGold #BeBeautifulStayBeautiful #Saturday

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on Dec 8, 2018 at 3:24am PST

 

Uvijek tajnovita kad je o ljubavi riječ, ni glasine da je upravo njezin trener Edis Elkasević, taj koji je kleknuo, nije željela komentirati. Zaljubljenost ili što god da je posrijedi, Sandra zrači posebnim sjajem.

"Ljepota dolazi iznutra, mislim da ako čovjek nije zadovoljan sam sa sobom i ako ne uživa u datom trenutku, onda neće biti ni lijep. Ja mislim da se na meni vidi da sam zadovoljna s onim što radim."

Kako i ne bi bila zadovoljna kad je 2018. baš kao i godine ranije, za nju bila itekako uspješna. Puno truda i rada krije se iza svih njezinih trofeja, a kad dođu teški trenuci samo je jedna osoba koja Sandru može smiriti.

"Moja mama je izuzetno inteligentna i pametna osoba koja je jako racionalna i kod nje nema miljenika i nemiljenika. Ona kući nema olimpijsku pobjednicu, ona kući ima Sandru Perković, curicu koju je ona rodila i koju je odgajala kao samohrana majka, kada smo imale situacije kad nam nije bilo najljepše i najbajnije."

 

 

S mamom Vesnom provest će i blagdane, a oni u obitelji Perković izgledaju ovako: 

"Kako pišete sastavak poslije Božića kada smo bili u osnovnoj školi: "mi smo svi pjevali božićne pjesme, kitili smo bor, pekli smo kolače" -to nije uvijek tako bajno i to svatko zna Gdje su velike tenzije i velika očekivanja tu su i velike svađe."

Je li se lako posvađati sa Sandrom najbolje znaju njezine bliske prijateljice s estrade, a njihove odgovore pogledajte u prilogu. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!