Zvijezde / Domaće zvijezde

Juraj Zigman modnim spektaklom obilježio uspješnu poslovnu godinu u kojoj je dobio i sina

Jedan od naših najpoznatijih dizajnera posljednji je modni spektakl vratio u Rijeku

"Dobio sam i sina i radio s mnogim zvijezdama, sve sam napravio sa srcem! Sve je bilo kako treba!", tvrdi jedan od naših najuspješnijih dizajnera trenutno. 

Nicki Minaj ga obožava, nose ga Cheryl Cole, Fergie i Little Mix, a Jelena Karleuša njegova je muza. Zigman se vratio kući i napravio nešto posebno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So cool to be a part of the @victoriassecret show!!! Love it @BebeRexha !! #zigman #custommade #moretocome

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on Nov 9, 2018 at 1:30am PST

 

Ipak, za novopečenog tatu - nasljednik je najposebniji dar koji je mogao zamisliti ovog Božića. Međutim, nije maknuo fokus s prave modne bajke. 

Mjesto radnje? Rijeka! 

Ludo, moćno i seksepilno. Točno tim epitetima najpoznatije Hrvatice opisuju Zigmanove kreacije. Alka Vuica zaljubila se u pink mantil, a Indira tvrdi da su kreacije doista svjetske.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nickiminaj in custom #ZIGMAN piece #WomanLikeMeVideo #corset #custommade

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on Oct 25, 2018 at 6:14pm PDT

 

Upečatljiva scenografija učinila je reviju u Rijeci nezaboravnim iskustvom, a dio nje bile su i barbike odjevene u minijaturne Zigmanove kreacije. Postoji li bolji dodatak modnoj priči nego Barbie lutke koje potiču smisao za modu još od najranije dobi? Revija je, zahvaljujući njima, imala i humanitarnu dimenziju jer se lutke prodaju u sklopu humanitarne akcije za odjel riječke neonatologije. 

Kako je krenulo, samo čekamo dan kada će Beyonce ili Rihanna zaplesati - baš u korzetima Juraja Zigmana.  Za lijepu našu - nema bolje reklame.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!