Zvijezde / Domaće zvijezde

Nevenka Bekavac voli obiteljski život sa Zvonimirom i sinom, ali izdvojila je njoj najzgodnije Hrvate

Najpoznatija natjecateljica showa Ljubav je na selu za naše je kamere pokazala obiteljski život u troje, otkrila omiljene zimske trendove, ali i najzgodnije Hrvate

Neokrunjena sinjska kraljica živi svoj san! Umirovljeni nosač kovčega Zvone - svojoj Nevi i dalje svakodnevno ispunjava baš sve želje.

"Uvijek u braku može biti još bolje, ako se drži do toga, ne smije postati dosadno. Sjeti se on da izvede, na večeru i kupi mi poklon, ponekad me iznenadi", priznala je nekoć najpoznatija natjecateljica showa Ljubav je na selu.

Nevenka i Zvone vjenčali su se jednog ponedjeljka prije otprilike godinu i pol. Nagađalo se već tada da je trudna, ali ispočetka Neve nije htjela priznati.  Samo dva mjeseca nakon sudbonosnog da - u 41 godini Nevenka Bekavac rodila je sina! 

RTL

"Godinu i pol je navršio - nadam se da će sve biti u redu i da će uskoro prohodati. Mislim da je mali dosta inteligentan i voli se igrati sa mnom."

Možda je Neve zaljubljena preko ušiju, ali i dalje voli baciti oko na ponudu na tržištu. Zgodnih muškaraca, kaže - ima napretek!

"Gospodin Savršeni, Igor Štimac od nogometaša ili što je..., pjevač Boris Novković i Ivan Zak", izdvojila je sinjska kraljica neke od njoj najatraktivnijih Hrvata.

Ono malo slobodnog vremena što ima, Neve najčešće provodi pred malim ekranima. I to gledajući naravno - Gospodina Savršenog, a slaže se da su "ženske super."

Neve ne krije da nije baš zadovoljna sa sinjskom modnom ponudom. Ali trendove uredno prati i najavljuje! 

"Za ovu sezonu sad je u modi čipka i krzno pa ću to nastojati kupit sebi, možda mi netko pokloni pa ću biti u trendu."

Blagdansko vrijeme darivanja u domu obitelji Petričević nešto je doista posebno, a ona tvrdi da je Zvoni najdraže kokošje meso i odojak. 

Blagdanske delicije prije svega, a onda u novu godinu s novom linijom jer naša Neve to itekako zaslužuje. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!