Zvijezde / Domaće zvijezde

Ljupka Gojić Mikić: 'Kćeri o mojoj karijeri ne znaju ništa!'

Ljupka Gojić Mikić majka je tri djevojčice, a samo je nama otkrila planira li još jednu prinovu i što znaju kćeri o maminoj karijeri

"Za mene je ovo neki novi život jer u jednom imam sve, imam i djecu i posao i sve. Ja sam prije imala ili posao ili samo djecu, tako da još se trudim to nekako izbalansirati", priznaje nam jedna od naših najuspješnijih manekenki. 

 Novi život na staroj adresi, možda ne zvuči kao velika promjena, ali bivša manekenka Ljupka Gojić konačno je u zagrebačkom kvartu Knežija pronašla svoju stalnu životnu bazu.

"Gradim sebi najudobnije moguće gnijezdo, to je to, nije bitno gdje."

 I baš tu gdje se skrasila, nalazi se i showroom njezina modnog brenda. U samoj blizini, obitelj Gojić-Mikić uskoro se sprema na još jedan poslovni pothvat. Otvaranje slastičarnice baš pristaje ovoj preslatkoj obitelji!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@joliepetitebyljupkagojic #Vesta ��

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on Nov 30, 2018 at 3:00am PST

 

"Mi volimo obiteljski jer se možemo kvalitetno posvađati i pomiriti. Radi se, malo ide brže, pa malo ide sporije, uglavnom mi hoćemo da to bude baš dobro napravljeno."

Modne piste odavno je zamijenila drugim poslovima, ali za Ljupku najvažnije i najteže zanimanje je-biti majka. Nakon tri djevojčice, ima li u novom obiteljskom gnijezdu mjesta za još djece?

"Mislim da se to ne planira. Za sada ne, ali nikad se ne zna", otkrila nam je.

Jana Sienna, Mila Amelia i Mari Dana o uspjesima svoje majke ne znaju gotovo ništa.

!Meni kćerke ne znaju da sam ja jedan od prvih hrvatskih modela koji je vani živio i radio. Kad hodamo cestom onda netko kaže: 'evo Ljupke Gojić', a onda me jednom srednja kćer pitala 'mama kaj si ti Ljupka Gojić?"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

���

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on Nov 21, 2018 at 9:26am PST

 

Samo četiri godine više od svoje najstarije kćeri Jane, imala je Ljupka Gojić kad je započela njezina  profesionalna manekenska karijera. U svijet u koji je ušla sa svega 13 godina, bez obzira na mladolik izgled, više se ipak ne bi vratila.

"Meni ustvari ne fali mi hodanje po pisti, snimanja tu i tamo, ali meni uz snimanja ide sve ostalo. Ustvari ja sam jako voljela lokacijska snimanja to bi značilo da bi putovala od Čilea do Tajlanda i svukud i to je ono što meni fali, da se spakiram i krenem."

Baš ovih dana odluku za koju destinaciju će pakirati kovčege - donosi i njezin suprug Mihael Mikić, nogometaš japanskog kluba Shonan Bellmare.  Što god odlučio, jedno je sigurno - I na drugom kraju svijeta Miku čekaju četiri žene njegova života.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!