Zvijezde / Domaće zvijezde

Sjećate li se dance zvijezde Nikite? Danas 'češlja aure' i traži produhovljenog muškarca

Dance zvijezda Nikita nekada je osvajala pozornice, a danas ima potpuno drugačiju misiju u životu

Nakon Ane Bučević i Ivane Plechinger, Lijepa naša postaje bogatija za još jednu duhovnu učiteljicu- Nikitu!

"Mogu reći da sam duša koja je došla na zemlju da osvijesti mnoge ljude. To mi se ostvarilo još prije 29 godina, jednostavno kroz ljubav sam se kompletno otvorila. Roditelji su vidjeli da se ja ne mogu nositi sama sa sobom pa su me odveli kod mog prijatelja, duhovnog učitelja.  Onda sam sama sebe počela iscjeljivati. Sad na svima radim isto: balans aure, češljaš auru i staviš u kuglu zlatnu", otkriva nam.    

Nekada je na ljude utjecala, pa, sasvim drugačije. Žarila je i palila hrvatskom dance scenom i za mnoge je bila sex simbol devedesetih.

Na vrhuncu dance groznice koja je tresla Hrvatsku,  Nikita je nestala sa scene nestala i od tada se nekoliko puta pokušala vratiti staroj slavi: 

"Ja jesam na estradi, ali mediji nisu uz mene. Nemam recimo 12 PR-ova koji su uz mene i koji bi me upakirali. Mene ne treba upakirati."

Kad je vidjela da od estrade nema kruha, ova se riječka pjevačica koja je u međuvremenu zavoljela i kazališne daske, odlučila sama izdati svoje albume- putem interneta jer bi bilo šteta da stoje u ladici.

"Nemam nikakvu zaleđinu, nemam sponzora, nemam bogatog muža, pa sam tražila i našla Amerikance. Ja sam sama sebi izvođač preko njih."

Svijet je dakle prepoznao ono što Hrvatska nije. Ipak, nisu svi kod nas ovoj osebujnoj pjevačici okrenuli leđa- dobila je priliku nastupiti pred zagrebačkom publikom u božićnom cabaretu-  s mladim kolegom Bojanom Jambrošićem. 

"Pošto su naše scene dosta intimne, morali smo se upoznati. Nikita je baš jedna posebna žena, puna je neke energije", priznaje naš domaći pjevač.

Ova 48-godišnjakinja za onog pravog, naime, visoko je postavila ljestvicu:

"Ako ja nađen nekog slično kao Isus Krist, znači čisti primjer muškarca koji je i duhovan i koji može vladati sa sobom, zašto ne. Mora biti vegan!"

Dakle, njezin idealan muškarac ne samo da ne smije voljeti biftek, nego treba biti i čudotvorac. Jer uz ženu kao što je Nikita držati korak gotovo je nemoguće!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!