Zvijezde / Domaće zvijezde
Još je samo malo karata ostalo za Mišin nezaboravan koncert
Matija Habljak/Pixsell

Ne propustite

Još je samo malo karata ostalo za Mišin nezaboravan koncert

Legendarni Mate Mišo Kovač, 22. prosinca u Splitu najavljuje nezaboravni koncert pod nazivom "Samo nas nebo rastavit može"

Iako je vrijeme Adventa i za očekivati je da se iz kafića čuju božićne pjesme, u Splitu nije tako. Naime, tamo se iz kafića čuju stihovi pjesama kao što su: 'Ako me ostaviš', 'Ti si pjesma moje duše', 'Ostala si uvijek ista', 'Poljubi zemlju', 'Dalmatino', 'Svi pjevaju, ja ne čujem', 'Drugi joj raspliće kosu', 'Nikoga nisam volio tako' i 'Dalmacija u mom oku'. Razlog je jasan.

Ostalo je svega 5 dana do najiščekivanijeg koncerta godine u Splitu.

Koncert Miše Kovača pod nazivom 'Samo nas nebo rastavit može' koji će se održati u u Spaladium areni 22. prosinca. Ostalo je samo nešto malo karata za ovaj doista jedinstven koncert, a vjerojantno je pitanje dana kada će Spaladium arena biti rasprodana.

Danko Stefanović, organizator koncerta iz RTL Musica dodaje: "Znao sam da će interes publike za ovim koncertom biti orgoman s obzirom da je Mišo živuća glazbena legenda ne samo Hrvatske već i ovih prostora. Veselim se koncertu i uvjeren sam da će ovo biti koncert koji će svima ostati u sjećanju. Ako propustite ovaj spektakl siguran sam da će vam poslije biti žao.“

Miši će se na pozornici ovog velikog koncerta pridružiti i glazbeni gosti - kćerka Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja. Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji putem sustava Eventim i Croatia Tickets i to po cijeni: 99 kuna za parter, te 129 kuna za tribine.

Ulaznice za koncert možete kupiti i online na: http://www.eventim.hr/hr/izvodjac/miso-kovac-1913/profile.html te na https://www.croatia-tickets.com/en/event/koncert-miso-kovac-i-gosti

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!