Zvijezde / Domaće zvijezde

Čarli otkrio što misli o Frankinom novom albumu te napravio listu najdražih pjesama

Gdje će za blagdane, kakav im je život u braku te kako su zadovoljni 2018. godinom, otkrili su gospodin i gospođa Ćorluka

Ovu godinu Franka Batelić sigurno neće nikada zaboraviti. U samo se 365 dana vratila na domaću glazbenu scenu, izdala album prvijenac, nastupila na Eurosongu, ali i izrekla ono što su mnoge sanjale - sudbonosno „da“ Vedranu Ćorluki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_) Pro 18, 2018 u 1:11 PST

 

"Sad kad pričam o ovoj 2018. kao da je puno više godina prošlo u jednoj. Previše velikih događanja tako da ne stignem sve ni probaviti ni proživjeti", rekla nam je nasmijana Franka.

Godinu je zaključila s albumom prvijencem u rukama, a najveći obožavatelj njezinih hitova definitivno je suprug Vedran, neokrunjeni mister naše nogometne reprezentacije u Rusiji. "Moram priznati da nisam preslušao do kraja, ali one favorite koje ja imam slušam dosta često. Mogu reći da zaslužuje kod mene najvišu moguću ocjenu", rekao je Ćorluka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_) Stu 15, 2018 u 12:53 PST

 

Da se Čarlija, pita Franka bi bila prava glazbena odlikašica, a ovako izgleda njegova top lista: "Ovaj hit s kojim se vratila „S tobom“, "Ti mi nosiš sreću" i ova nova "Tajno", zaključio je.

"To smo odmah zajedno sve preslušali i jako mu se sviđa. Podržava, naravno, cijeli moj glazbeni put", rekla nam je Franka. 

Od uspješne, ali i naporne godine Franka i Vedran odmorit će se u New Yorku gdje će provesti nadolazeće blagdane, jer nakon pet mjeseci bračnog staža, vrijeme je i za bračno putovanje. "Ja se puno bolje osjećam u braku nego prije, naravno, to je isti odnos, samo još potpuniji i povezaniji", otkrila je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_) Srp 21, 2018 u 12:17 PDT

 

No, Čarli ne dijeli baš jednako mišljenje sa svojom suprugom: "Moram priznati da se osjećam isto kao i prije, razlika je prsten. Nije se baš puno stvari promijenilo, ali moram priznati da je lijepo biti u braku s Frankom", rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_) Kol 2, 2018 u 11:51 PDT

 

U to ne sumnjamo. Kad ih vidimo zajedno svima je jasno da su gospodin i gospođa Ćorluka osvojili jackpot.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!