Zvijezde / Domaće zvijezde

Irena iz 'Života na vagi': 'Nadam se da će mi 2019. ispuniti najveću želju'

Nakon 126 dana provedenih u 'Životu na vagi', Irena si je osigurala utješnu nagradu od 50 tisuća kuna, no odmah ju je proslijedila dalje, a vi saznajte kome

"Stvarno sam se nadala pobjedi kako bih mogla u ovo božićno vrijeme uveseliti tu potrebitu dječicu. Rekla sam, ako išta osvojim, sve ide u dobrotvorne svrhe. Ovih dana dijelimo, sretni smo i uveselit ćemo pet adresa sa po 10 tisuća kuna", rekla je Irena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @irena.stetic.andrin Pro 19, 2018 u 9:41 PST

 


36-godišnja Irena Štetić Andrin nakon sudjelovanja u trećoj sezoni Života na vagi, nagradu vrijednu čak 50 tisuća kuna odlučila je darovati onima kojima je najpotrebnije.  Uoči Božića, dobra djela odlučila je proslaviti večerom u krugu prijatelja i partnera.

"Odlučili smo podijeliti nagradu jer sam ja ušla u show samo skinuti kilograme. Nama je to potrebno kako bi mogli pristupiti postupku potpomognute oplodnje. Moj cilj je bio doći do 80 kila, a došla sam na 78. Nitko sretniji od mene!", rekla je vesela Irena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @irena.stetic.andrin Pro 15, 2018 u 4:46 PST

 

Najveća podrška na ovom putu joj je njezin Ivica. Baš s njim ova diplomirana pravnica već pet i pol godina živi pravu bračnu idilu. "Promijenila se u svakom pogledu, fizički i mentalno, puno je ispunjenija osoba te zadovoljnija životom", rekao je njen partner. 

U Život na vagi je došla sa 130 kilograma, a danas više od 50 kilograma lakša, Irena je na korak do ostvarenja svog najvećeg sna - da postane majka. "Ja mislim da smo mi tik do toga, mislim da će iduća godina biti u tome sretna za nas. Ako Bog ima put za nas da posvojimo dijete, mi smo spremni i na to", rekla je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @irena.stetic.andrin Pro 11, 2018 u 3:50 PST


S potpuno novim načinom života i zdravim navikama, odlučila se vratiti i svojoj najvećoj ljubavi - plesu. "Izabrala sam nešto što me najviše zanima, a to su pole dance i salsa. Potiču samouvjerenost kod žene i jednostavno jačaju našu emotivnu stranu", otkrila je.

Danas kad je sretnija i ispunjenija no ikad, Irena ne skriva da je najzahvalnija treneru iz showa, Mariju Mlinariću, ali i svojoj desnoj ruci, pobjedniku Alenu Abramoviću. "To su jako lijepe riječi, a između ostalog to je njena zasluga. Ona je stvarno pokazala da svojim ustrajnim radom i trudom može napraviti čudo", rekao je Mario.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @irena.stetic.andrin Pro 8, 2018 u 6:37 PST


Što Irena može pomislit kad se vidi u ogledalu nego "Irena, stvarno si kraljica!" 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!