Zvijezde / Domaće zvijezde
Franka iskreno: 'Bila sam sigurna da se nikada neću udati'
Marko Lukunic/PIXSELL

ali kad upoznaš pravog...

Franka iskreno: 'Bila sam sigurna da se nikada neću udati'

Očito joj je nakon sedam godina veze Čarli uspio promijeniti mišljenje

Glazbenica Franka Batelić ovu će 2018. pamtiti po mnogočemu - od nastupa na Eurosongu, euforije Svjetskog prvenstva, vjenčanja sa srebrnim Čarlijem pa do glazbenog prvijenca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_) Pro 16, 2018 u 2:15 PST

 

No, jednu od ovih stvari nikako nije očekivala. Naime, za Story je priznala kako je bila sigurna da se nikada neće udati. "Nikad nisam sanjala, niti maštala o vjenčanju. Dapače, bila sam jedna od onih koja je uporna tvrdila da se nikada neće udati", priznala je Franka.

No, očito joj je poželjni Ćorluka okrenuo tlo pod nogama pa je nakon sedam godina veze u potpunosti promijenila mišljenje. "Kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe", rekla je Franka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_) Stu 15, 2018 u 12:53 PST

 

Prvi vikend nakon spektakularnog Svjetskog prvenstva dok se euforija još nije ni stišala, na red je došlo vjenčanje: "Naše je vjenčanje bilo pravi tulum. Nakon Eurosonga i samo nekoliko dana poslije ludog dočeka na Trgu bana Jelačića, bio je to samo nastavak dobrog tuluma", rekla nam je pjevačica. 

Franka će zaista imati po čemu pamtiti ovu godinu kao onu gdje je ostvarila snove, ali i ono čemu se nikada nije nadala.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!