Zvijezde / Domaće zvijezde

Poznati na terenu: Otkrili smo tko bi igrao u 'celebrity rukometnoj reprezentaciji'

Uz pomoć našeg domaćeg pjevača uspjeli smo otkriti tko je bio vrsni rukometni igrač u redovima poznatih

Pjevač Željko Krušlin, poznatiji kao Kruška nije jedini rukometaš među poznatim osobama. 

"Bilo je još glazbenika koji su se bavili rukometom, ali nikad na vrhunskoj razini na kojoj sam ja igrao", prisjeća se.

Glazbenika možda ne, ali redove celebrity rukometne reprezentacije popunili bi danas, da su nastavili s rukometom - čelni ljudi lijepe naše! 

Iako je njegova prva ljubav košarka, da mu se preda izbornička rukometna palica, sigurno bi izbornik Zdravko Marić u svoje redove - osim svoga sina, koji trenira rukomet -  pozvao i predsjednika Sabora, Gordana Jandrokovića. 

To kažemo sa sigurnošću, jer predsjedniku sabora rukomet je obilježio život. 

Gordan Jandroković igrao je za omladinsku reprezentaciju Hrvatske, a ljubav prema rukometu naslijedio je od oca. Baš kao što je tata Hrvoje Horvat na svoju kćer Vanju prenio rukometni talent. Jasno je kao dan da je u našoj priči Vanja Horvat  svakako miss rukometne celebrity rreprezentacije.

Dok Vanja danas redovito trenira jahanje - samo za nas simpatični Kruška podsjetio se svojih rukometnih egzibicija. Njegovim majstorijama u ono se vrijeme aktivnog igranja divila čitava regija, no ipak je za svoj životni poziv odabrao glazbu. Od rukometa, barem u to vrijeme nije moglo živjeti.

"Ja nikada nisam dobio rukometnu plaću, mi smo igrali za mlijeko i sendvić."

Naš najbolji rukometaš među glazbenicima sve više prati košarku zbog sina Filipa koiji čvrsto drži poziciju u zagrebačkoj Cedeviti - i koji će mu uskoro ostvariti najveću želju - da postane djed i to dječaku.

Eto, moći će djed Kruška vrlo brzo sva rukometna znanja prenijeti na unuka, a do tada, ne sumnjamo da će štediti glasnice dok će bodriti naše Kauboje na putu ka zlatu! 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!