Zvijezde / Domaće zvijezde
Prepoznajete li djevojčicu s fotografije? Danas je naša poznata glumica i 'najseksi Hrvatica'
Instagram

Uspjeli ste?

Prepoznajete li djevojčicu s fotografije? Danas je naša poznata glumica i 'najseksi Hrvatica'

Kladimo se da ni vi nećete pogoditi, naša zvijezda doista je neprepoznatljiva

Ornela Vištica na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz djetinjstva na kojoj je nikada ne bismo prepoznali. Na njoj, odjevena u traper, vuče veliku putnu torbu, a cijelu je priču otkrila u opisu fotke.

"Probudi mene mama jedno jutro i kaže kako idemo u Njemačku malo u shopping, prije nego krenem u prvi razred. I tako bismo išli često gdje bi njoj palo napamet obično večer prije. Ona za volanom, a ja sam morala otvarati kartu i gledati gdje idemo i gdje ona treba skrenuti, jer nije bilo navigacije. Kad ne bi vozila auto onda bi me sjela u bus, vlakove, podzemne, tramvaje. I uvijek bismo morali malo popričati sa svima i nasmijati se", započela je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Probudi mene mama jedno jutro i kaže kako idemo u Njemačku malo u shopping, prije nego krenem u prvi razred. I tako bismo išli često gdje bi njoj palo napamet obično večer prije. Ona za volanom, a ja sam morala otvarati kartu i gledati gdje idemo i gdje ona treba skrenuti, jer nije bilo navigacije �. Kad ne bi vozila auto onda bi me sjela u bus, vlakove, podzemne, tramvaje. I uvijek bismo morali malo popričati sa svima i nasmijati se.☺️ Onda bi me uvela u dućan s materijalima. -Ovo je kvaliteta, a ovo nije. -Moras znati. #frajerica Na slovenskom bi se mama raspričala, a ja ništa ne bih razumjela.� -Ma ne moraš sad to razumjeti, gledaj ljude, promatraj. Paleta različitosti. A ti moraš naći neku sličnost. Eh to ti je umijeće. . . . #mamakraljica #svjetskiputnik #uvijektorbauruci #putujputuj #djetinjstvo #zivotneskole #mamakorakispred

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on Jan 12, 2019 at 5:09am PST

 


"Onda bi me uvela u dućan s materijalima. - Ovo je kvaliteta, a ovo nije. Moraš znati. #frajerica. Na slovenskom bi se mama raspričala, a ja ništa ne bih razumjela.
- Ma ne moraš sad to razumjeti, gledaj ljude, promatraj. Paleta različitosti. A ti moraš naći neku sličnost. Eh to je umijeće", napisala je poznata kazališna, filmska i TV glumica.

 

 

Atraktivna brineta 2010. godina proglašena je Najseksi Hrvaticom, a često se nađe na listama najljepših lica s naše estrade.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!