Zvijezde / Domaće zvijezde
Bivši stanar BB kuće ima novu pjesmu: 'Radim sezonske poslove kako bih si priuštio ono što želim'
RTL

duet s alexandrom

Bivši stanar BB kuće ima novu pjesmu: 'Radim sezonske poslove kako bih si priuštio ono što želim'

Marin Novaković, bivši stanar BB kuće, ima novu pjesmu

Marin Novaković, 23-godišnji bivši stanar i finalist prošlogodišnjeg Big Brothera, izbacio je mashup s poznatom Alexandrom Matrix koja je svojim glasom u posljednje vrijeme osvojila regiju.

"Sredinom mjeseca kontaktirao me Aleksandrin menadžer i rekao da je Aleksandra zainteresirana za snimanje duet mashup-a sa mnom. Naravno, ta informacija me nije ostavila ravnodušnim. Ubrzo sam pristao i s lakoćom snimio novi hit. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s njom, ona je osoba koja zaista zrači pozivitom", rekao je Marin, mladi hrvatski pjevač u usponu.

Iako mu je dugoročni cilj baviti se samo glazbom, Marin priznaje da pjevanje trenutno kombinira sa sezonskim poslovima kako bi se osigurao sredstva za snimanje spotova.

"Ne plaćaju mi niti mama niti tata spotove, već sam zasukam rukave, zaradim pa onda i produciram. Vrlo često stvari nisu onakve kako se čini. Nije me sram reći da radim sezonske poslove kako bih si priuštio ono što želim", kaže Marin.

Sa zadovoljstvom se prisjeća dana u Big Brotheru zahvaljujući čemu je postao prepoznatljiv pa ga i dan danas na ulici zaustavljaju obožavatelji. Kaže, sad je ipak orijentiran na karijeru koju želi graditi na novim pjesmama i nastupima.

Marin je do sada izbacio dva singla - pjesmu "Sahara" koju je producirao u suradnji s poznatim Stefanom Đurićem Rastom (Rasta) i Slobodanom Veljkovićem Cobyem (Coby) te pjesmu "Kleopatra" na kojoj je radio s Matijom Rodićem, našim poznatim DJ-om znanim pod umjetničkim imenom MATRODA i Tomislavom Rosom (MC Rosy), bivšim sustanarom iz BB kuće.
 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!