Zvijezde / Domaće zvijezde
Marko Tolja novu pjesmu posvetio trudnoj supruzi Ani, koja se pojavljuje i u spotu
Mateo Jurčić

'sve što nisam ja'

Marko Tolja novu pjesmu posvetio trudnoj supruzi Ani, koja se pojavljuje i u spotu

Marko na kraju videospota odlazi u zagrljaj trudne supruge koja ga nestrpljivo čeka...

'Sve što nisam ja' nova je pjesma Marka Tolje koju je posvetio svojoj supruzi Ani, s kojom se vjenčao u srpnju prošle godine u Istri.

Nakon velikog uspjeha kantautorske pjesme 'Tišina', ovo je druga pjesma za Zagrebački festival kojoj Marko potpisuje i glazbu i stihove, a već prema prvim reakcijama naslućuje se kako dugo neće silaziti s radijskih top ljestvica.

Za pjesmu je snimljen i videospot koji je snimam na čak četiri lokacije – u Karlovcu, Zagrebu, Gorskom kotaru i na Učkoj, koje su se idealno uklopile u univerzalnu priču o ljubavi koja ne poznaje granice i spaja čak i ono nespojivo. Tek kad se iz užurbanog ritma i gradske vreve pobjegne u smiraj i tišinu, dolaze do izražaja stvari koje su nam zaista važne, a voljena osoba je svakako na prvom mjestu. Tako i Marko na kraju videospota odlazi u zagrljaj trudne supruge koja ga nestrpljivo čeka.

"Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš. Prošla je godina zaista bila puna sretnih događaja. Ovo je pjesma u kojoj bi se svi mogli pronaći, odnosno svoje životne partnere. Velika je sreća kada nađeš srodnu dušu koja je u mnogočemu slična tebi, ali isto tako su razlike ono što čini život. Pjesma 'Sve što nisam ja' priča upravo o tome: kada sam loše - ti me dižeš, kada mislim da je sve propalo - ti si mi podrška, kada me ludilo života odnese u pogrešnom smjeru - ti si tu da me vratiš u naš mali svijet. Nema tu puno filozofije - 'Sve što nisam ja' je oda životnim partnerima i zahvala za sve što prolazimo zajedno i što ćemo tek proći", ističe talentirani pjevač.

Produkciju spota potpisuje Lumiere Production; scenarij, režiju i montažu Artem Dushkin, direktor fotografije i montažer je Mateo Jurčić, producent Kristijan Jurčić, a asistentica Magda Piljušić.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!