Zvijezde / Domaće zvijezde
'Rekao si' je pjesma godine: Pobjednica Nina Badrić zbog bolesti nije došla preuzeti nagradu
Sanjin Strukic/PIXSELL

publika odlučila

'Rekao si' je pjesma godine: Pobjednica Nina Badrić zbog bolesti nije došla preuzeti nagradu

Nina se oglasila na Instagramu i nagradu posvetila svojoj publici

Dugoočekivani glazbeno-scenski spektakl u režiji Narodnog – Dan najbolje domaće glazbe, održan je sinoć u zagrebačkom Muzeju Mimara.

Pjesma ''Rekao si'' Nine Badrić ponijela je titulu najbolje u 2018. Odlučili su tako slušatelji Narodnog, njih više od milijun tjedno, što ovo priznanje čini najprestižnijom glazbenom nagradom.

Nina Badrić, nažalost, zbog bolesti nije mogla osobno preuzeti nagradu već je to učinio Ante Pecotić koji je i autor pobjedničke skladbe.

Nina se oglasila na Instagramu.

"Najdraži, toliko sam sretna da vam to riječima ne mogu opisati! Ponovo smo prvi! Zahvaljujući svakom vašem glasu koji ste dali za mene i pjesmu "Rekao si" koja je proglašena hitom godine. Privilegija je imati ovakvu publiku. Ovu nagradu posvećujem i poklanjam upravo vama jer zbog vas i postojim", napisala je pjevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Jan 30, 2019 at 11:56am PST

 

Ni ostali finalisti nisu otišli praznih ruku već su svima uručene statue ''Bilo naroda'' jer ipak je veliki uspjeh biti u top 10 najslušanijih pjesama.

Dodijeljena su i dva posebna ''Bila naroda'', jedan obitelji Olivera Dragojevića, jednom od najvećih glazbenika, a nagradu je preuzeo njegov prijatelj Tomislav Mrduljaš. Posebno ''Bilo naroda'' dodijeljeno je i Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji jer Narodni sluša bilo naroda, a Vatreni su obilježili prošlu godinu.

Iako je ''Rekao si'' proglašena pjesmom godine, ostali finalisti nisu imali razloga za tugu.

''Mislim da je pobjeda Nine apsolutno opravdana, znam svaku riječ te pjesme i jako mi je drago da je osvojila ovu nagradu'', komentirao je Damir Kedžo.

''Svako jutro kad se čuje domaća glazba je Dan najbolje domaće glazbe, to je ono što narodu treba. Opća opasnost ide već utabanim stazama i uskoro možete očekivati nove pjesme'', najavio je frontmen grupe Opća opasnost, Pero Galić.

''Dan najbolje domaće glazbe je upravo ovo što smo vidjeli večeras. Na prvom mjestu su dobri ljudi i dobra energija'', istaknula je Domenica.

''Ljubav je jedina bitna, ljubav sve pobjeđuje'', poručio je nakon svečanosti finalist Marko Kutlić koji se, kako kaže, ne opterećuje nagradama.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!