Zvijezde / Domaće zvijezde

Na poslu kod Natalije Price Oreški: Kako se Miss Universe snalazi u Bandićevoj stranci

"Zbog titule Miss se uvijek moram truditi puno više", otkrila nam je plavokosa Natalija

"Bila sam jako sretna kada sam saznala da sam postala predsjednica Mladih 365, Stranke rada i solidarnosti, a u isto vrijeme svjesna sam da je to jedna velika odgovornost i da me čeka puno posla", otkrila nam je lijepa Natalija Prica Oreški. 

Slažemo se da je čeka mnogo posla jer nije niti malo lako stajati uz prvog čovjeka grada Zagreba. No sve dok mu leđa čuvaju lijepe žene, za njega nema straha.

"Znam da je okružen sa ženama koje zaista žele raditi, svi koji radimo uz gradonačelnika radimo po uzoru na njega tako da bez obzira bila žena lijepa ili ne svakako mora puno raditi."

Natalija, ipak, ne skriva kako joj je titula Miss Universe itekako pomogla u karijeri. No upravo zbog te titule, s predrasudama se bori i dan danas.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

"Najteže od svega je to što se za sve moram se truditi puno više kako bih opravdala svoj trud i rad. Često kada spominju titulu Miss najčešće ljudi imaju predrasude i onda se morate truditi puno više kako bi sve došlo na vidjelo", priznaje.

Upravo je njoj to pošlo za rukom jer ova 30-godišnjakinja ima čak dvije diplome. Osim one u menadžmentu, Natalija je i uspješna stomatologinja. Gradonačelniku nije imala prilike gledati u zube, no ako do toga dođe - ima plan.

"Pa super, bila bih prema njemu kao i prema svakom drugom pacijentu, odgovorila bih na sva njegova pitanja i napravila bih sve što mogu."

Raditi s ovakvom predsjednicom, mladeži je veliki gušt pa za Nataliju imaju same riječi hvale. Svi su se složili da je vrlo opuštena, pristupačna te se zadaci uvijek ležerno obavljaju.

No, poznavajući radni tempo njihova šefa, ležernosti će biti sve manje. "Delati" se mora pa se i Natalija sve češće odriče svojih slatkih užitaka.

"Najčešće kad nisam u stranci, ako uspijem dobiti slobodan vikend, onda volim s mužem otputovati negdje na more, volim šetnje po Maksimiru. Nažalost imam jako malo slobodnog vremena."

Takav životni scenarij izabrala je sama. Iako joj se brojne kolege prilično dosađuju, njoj posla, kaže, nikad dosta.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!