Zvijezde / Domaće zvijezde
Ognjen Vranješ tuži Jelenu Karleušu, a više joj ni suprug ne vjeruje
Marko Lukunic/PIXSELL

Novi problemi za pjevačicu

Ognjen Vranješ tuži Jelenu Karleušu, a više joj ni suprug ne vjeruje

Ognjen Vranješ traži veliku odštetu, a suprug pjevačice, Duško Tošić, unajmio je privatnog detektiva

Ognjen Vranješ konačno je podnio i privatnu tužbu protiv srpske pjevačice Jelene Karleuše uslijed seks skandala koji trese regiju, prenosi Kurir. U tužbi Vranješ navodi da mu je sigurnost ugrožena zbog prijetnji i javnog vrijeđanja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jer kada brod tone uvek prvo pale misevi a kapetani iskusni na druge ce misliti!!!

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Jan 29, 2019 at 9:56am PST

 

"Javnosti je poznato da je u prethodnom periodu naš klijent Ognjen Vranješ doživio niz uvreda i prijetnji od Jelene Karleuše. Iz tog razloga, bili smo prisiljeni podnijeti tužbu za naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, krivičnu prijavu zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti, kao i privatnu krivičnu tužbu zbog krivičnog djela uvrede", objavili su njegovi odvjetnici u službenog priopćenju. 

Nogometaš je tražio odštetu od dva milijuna srpskih dinara.

Kao da ovo nije dovoljno teško, Karleuši navodno više ne vjeruje ni njezin 34-godišnji suprug Duško Tošić. Srpski mediji prenose da Tošić planira unajmiti privatnog detektiva kako bi pratio svoju ženu.

 

 

"Duško više ne vjeruje ni u jednu riječ koju mu Jelena kaže. Svjestan je i sam da porno-afera nije dio novinarske mašte, već da je njegova supruga bila 'aktivna' i izvan bračnog kreveta. Iako joj je donekle oprostio, Tošić će angažirati detektiva koji će mu svakodnevno podnositi izvještaj o kretanjima njegove supruge. Duško je našao najbolju detektivsku agenciju u Beogradu. U agenciji su, kada su čuli da će on biti njihov klijent, oduševljeno prihvatili ponudu da prate "malu od skandala" , prenosi Kurir.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!