Zvijezde / Domaće zvijezde

Više od izgleda: Aktualna hrvatska Miss Universe ruši sve predrasude

Mia Pojatina ne prestaje mamiti poglede otkad je proglašena najljepšom Hrvaticom

Kruna Aktualne Miss Universe i dalje sjaji istim sjajem. Sve o ovoj djevojci zanima nas otkako je prije nekoliko mjeseci postala jedna od najljepših Hrvatica.

"To mi je bio najdraži trenutak u ovih godinu dana, kada sam bila na pozornici i kada su prozvali moje ime", prisjeća se.

Nakon ove laskave titule, za Slavonku Miu Pojatinu uslijedila je godina iz snova. Šećer za kraj 2018. definitivno je bio svjetski izbor Miss Universe održan na dalekom Tajlandu!.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preliminary competition �� ��✨✨ ⭐️� @missuniverse #missuniverse2018

A post shared by Miss Universe Croatia 2018 � (@miapojatina) on Dec 14, 2018 at 12:00am PST

 

"Moj put u Bangkok bio je jedan od najljepših izleta mog života, tamo sam upoznala predivne ljude i doživjela jedan poseban period mog života. "

Povratak u Lijepu našu svestranoj Miji donio je i novi posao -i  to ni manje ni više nego u jednom zagrebačkom bolničkom laboratoriju.

"Na svakoj kavi otkrijem nešto novo: 'ajme ja sam mislila da si ti metar 90', 'ajme ja sam mislila da si ti umišljena.' Ja sam stvarno normalna djevojka koja radi u laboratoriju."

S dečkima ipak ne ide tako lako. Pa je ova lijepa 23-godišnjakinja i dalje sretno slobodna.

"Dok nisam bila Miss bilo je puno jednostavnije, dečki bi se javljali i slali poruke. Ova titula donosi neki obrat tako da se dečki sad ni ne usude poslati poruku."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonjour �☕️

A post shared by Miss Universe Croatia 2018 � (@miapojatina) on Sep 19, 2018 at 12:19am PDT

 

Mia je jednostavno svoja. Da, želi mir u svijetu baš kao i svaka missica, ali na tome očito ne misli stati.

"Mi nismo mršavice, mi ne nosimo komad odjeće bez izražaja lica, mi smo vesele i otvorene osobe gdje glavnina nije izgled nego osobnost i naša ljepota dolazi iznutra." 

To vidi i deset tisuća ljudi koji ovu ljepoticu svakodnevno prate na društvenim mrežama. Zanima li ih vanjska ili unutarnja ljepota, prosudite sami.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!