Zvijezde / Domaće zvijezde
Jelena Karleuša potražila pomoć kod vidovnjaka. Evo što joj je savjetovao
Tomislav Miletic/PIXSELL

Neobičan potez

Jelena Karleuša potražila pomoć kod vidovnjaka. Evo što joj je savjetovao

Vijesti o pjevačici ne prestaju šokirati javnost, a posljednja je doista bizarna

O Jeleni Karleuši u posljednjih je nekoliko tjedana isplivalo pregršt nepoznatih činjenica, a jedna je, čini se, i da je praznovjerna. Tako je barem suditi po novoj dojavi sprskih medija koji tvrde da se pjevačica zaputila beogradskoj vračari. 

Seks skandal koji i dalje trese regiju motivirao je Karleušu da odgovore potraži na drugi način. Međutim, navodno nije pitala za brak sa suprugom Duškom Tošićem, već za vezu s ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

"Došla je po noći, da je nitko ne može primijetiti. To je bilo kada je tek planuo skandal. Bila je vidno uznemirena prilikom izlaska, očito nije dobila dobre vijesti ", prenose srpski mediji.

Foto: Instagram

"Išla je kod poznatog vidovnjaka kod kojeg odlaze brojne zvijezde. Svi uglavnom dolaze poslije sedam, osam navečer kako ih nitko ne bi primijetio", tvrdi izvor za Alo

Pjevačici to nije prvi put da se zaputila vidovnjaku. Šuška se da je to radila već nekoliko puta, a zanimale su je stvari o karijeri. Vidovnjak je navodno Jelenu upozorio da će izbiti seks skandal. 

"Ovaj put joj je posavjetovao da zaboravi na Vranješa i potrudi se vratiti Duškovo povjerenje kako bi sačuvala brak", otkrio je bliski izvor.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!