Zvijezde / Domaće zvijezde
Mia Negovetić obradila pjesmu Lady Gage i bacila fanove u trans: 'Gaga mora vidjeti ovo!'
Grgo Jelavic/PIXSELL

Nevjerojatan talent

Mia Negovetić obradila pjesmu Lady Gage i bacila fanove u trans: 'Gaga mora vidjeti ovo!'

Talentirana 16-godišnjakinja još je jednom potaknula emocije kod slušatelja te oduševila izvedom Gagine pjesme

Mia Negovetić, bivša pobjednica RTL-ovog talent showa Zvjezdice, ponovno je raspametila publiku na YouTubeu svojom najnovijom izvedbom. Mlada Riječanka obradila je pjesmu 'I'll Never Love Again' , pjevačice Lady Gage, koja je ujedno i soundtrack za film 'Zvijezda je rođena.'

Snimka ima gotovo 3000 pregleda na YouTubeu, a pozitivnih komentara ne manjka. Mia je potpuno oduševila izvedbom zahtjevne pjesme i zaradila brojne pohvale - i to ne samo domaće publike.

"Wow, ovo je savršeno. Gaga, moraš ovo vidjeti! Zašto nisi ranije počela snimati obrade? Ovo je magično!" , napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao da je Mia pjesmu "otpjevala 100 puta bolje od Lady Gage."

Velika pjevačka nada objavila je video i na svom Facebook profilu, a ni tamo nije nedostajalo poruka podrške. Njezina objava u kratkom je roku dobila tristotinjak lajkova. 

Prisjetimo se, Mia je pobijedila u RTL-ovom show Zvjezdice 2015. godine te tako počela živjeti svoj san. Njezin cover Beyonceine pjesme 'Listen' ima nevjerojatnih 7,9 milijuna pregleda. Talentirana 16-godišnjakinja čak je gostovala kod komičarke Ellen DeGeneres te snimila singl na engleskom s gitaristom Danom Richardsom. 

 

Reci što misliš!