Zvijezde / Domaće zvijezde

Sjećate li se sestara Hohnjec? Otkrili smo kako Stefany i Matea danas žive

Bivša miss sporta Stefany Hohnjec i njezina sestra Matea nekad su punile naslovnice. Krenuli smo u potragu i otkrili kako danas žive

Nekada je plijenila pažnju medija, a danas Stefany Hohnjec živi sasvim drugačiji život. 

Naime, upravo je Exkluziv otkrio kako je Stefany prošle godine dobila sina i udala se za poduzetnika Ivana Papića.

Njezini se susjedi nisu mogli sjetiti viđaju li je. Je li se doista toliko promijenila?

Sigurno je da je promjenila životne prioritete: nekad su joj na prvom mjestu bile zabave u društvu poznatih prijateljica i starleta te život pod svjetlom reflektora, a onda je lude noći i partije zamijenila mirnijim životom i okrenula se vjeri.

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

No, za razliku od sestre Matee, nije bila sklona skandalima.

Naime, mlađa sestra Hohnjec svojedobno je punila medijske stupce. Navodno se trebala udati za šeika u Emiratima. Nakon toga, bila je optužena radi tragične smrti djevojke koja se predozirala na zabavi u njezinom stanu, a onda je nedavno i izbačena iz porečke crkve.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Stefany je, bez obzira na sve, svojoj buntovnoj sestri uvijek bila i ostala podrška, a danas joj može poslužiti kao primjer.

Osim što je supruga i majka, uspješna je poslovna žena. Njezin klub ritmičke gimnastike radi na čak četiri lokacije, a na jednoj od njih naša je potraga konačno urodila plodom. Pronašli smo Stefany.

Zatekli smo je malo prije početka sata, a nije htjela dati nikakve izjave jer se, kaže, tako dogovorila sa svojim suprugom.  

Obiteljska sreća učinila je svoje jer bivša missica izgleda bolje nego ikad.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!