Zvijezde / Strane zvijezde
Velike vijesti za najstariju Kardashianku: Kourtney čeka četvrto dijete sa Scottom Disickom!
Instagram

'mašina za rađanje'

Velike vijesti za najstariju Kardashianku: Kourtney čeka četvrto dijete sa Scottom Disickom!

U studenom prošle godine stvari su se među njima ponovno počele zahuktavati nakon što ju je 2015. neslavno prevario

Vezana vijest

Kourtney Kardashian, Scott Disick Širenje obitelji Kourtney Kardashian ponovno zajedno sa Scottom Disickom i čekaju četvrto dijete?

Zvijezde reality emisije "Keeping up with the Kardashians" Kourtney Kardashian i Scott Disick očekuju svoje četvrto dijete, ekskluzivno prenosi RadarOnline.

"Kourtney je trudna u prvom tromjesečju", otkrio je član obitelji, nadodavši kako je najstarija Kardashianka još u ranoj fazi trudnoća stoga je zasad rekla samo bliskim prijateljima. 

Kourtney i Disick imaju već troje djece, šestogodišnjeg Masona, četverogodišnju Penelope i jednogodišnjeg Reigna. Otkad su ponovno zajedno pokušavaju "ostati trudni".

U studenom prošle godine stvari su se među njima ponovno počele zahuktavati nakon što ju je 2015. neslavno prevario. Nakon prevare se prijavio u kliniku za odvikavanje, 
a tad su stvari krenule nabolje.

"Kourtneyin cilj je imati što više djece poput njene majke i želi da svi budu otprilike bliski u godinama. Postat će "mašina za djecu" u sljedećih nekoliko godina", kazao je izvor u studenom prošle godine.

"Kourtney voli Scotta više nego ikad jer je napokon muškarac kakvog je htjela. Trijezan je i u potpunosti se preokrenuo za nju i svoju obitelj."

Reci što misliš!