Zvijezde / Strane zvijezde
Angelina u središtu skandala. Lažirani su papiri za posvojenje Madoxxa?
AP Images

Što će biti sada?

Angelina u središtu skandala. Lažirani su papiri za posvojenje Madoxxa?

Muškarac iz Kambodže je lagao da je otac dječaku kako bi ga glumica lakše posvojila. S Jolie je sve dogovorila žena osuđena za trgovanje djecom, Laurny Galindo

Angelina Jolie davne  2002. posvojila je svoje prvo dijete. Bio je maleni Madoxx, dječak iz Kambodže. Lani je pak, upravo zbog njegove svađe s Bradom Pittom, predala papire za rastavu. A sada je pojavila vijest da zapravo legalno i pravno, on uopće nije njezin sin. 

Poput bombe je odijeknula vijest u kojoj muškarac iz Kambodže koji radi u domu za djecu te se bavi humanitarnim radom, 51-godišnji Mounh Sarath tvrdi da je on potpisao papire za posvojenje na kojima se potpisao kao Maddoxov otac, iako on to nije. A upisao se kao otac kako bi posvojenje bilo brže. 

-->Angelina Jolie u zadnje vrijeme često razgovara s bivšim suprugom Billyjem Bobom

-->Madoxx ima 15 godina i dobio je svoj prvi posao

-->Jolie i njezina djeca jeli paukove i škorpione

"Morala mu je promijeniti ime, a to je bilo moguće samo ako sam ja bio potpisan kao otac.", rekao je Mounh engleskom  Sunu. 

Mounh nije komentirao je li Angelina koja je tada bila u braku s Billyjem Bobom Thortonom znala za tu promjenu,  no vrlo vjerojatno nije. Za proces posvajanja bila je zadužena agentica Lauryn Galindo, bila osuđena na 18-mjesečni zatvor zbog falsificiranja imena, datuma i mjesta rođenja djece iz Kambodže kako bi ubrzala i  proces posvajanja djece u Ameriku. 

Lauryn je tvrdila da to nije istina, i da je to samo bila "greška u papirologiji" te da je to i priznala, ali je ipak 'odležala'. 

Angelina je u prošlosti, objašnjavala da je svim mogućim sredstvima pokušavala provjeriti ima li Madoxx majku jer "nikada ne bi oduzela dijete majci i da je uvijek sve radila u skladu sa zakonom."

Zasad nije komentirala navode Mounha Saratha i ima li u tome istine. Osim, Madoxxa, Angelina ima i posvojene Paxa i Zaharu, a i svoje troje biološke djece koje je dobila s Bradom Pittom. 

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!