Zvijezde / Strane zvijezde
Sjećate li se dječaka iz
ERIK PENDZICH/REX/Shutterstock

Nije bilo lako

Sjećate li se dječaka iz "Jerry Maguirea"? Otvoreno je progovorio kako su ga zlostavljali vršnjaci zbog filma, a i pogledajte kako izgleda danas

Jonathan Lipnicki, danas ima 26 godina i još se bavi glumom. Iskreno je progovorio kako mu se život promijenio zbog hit filma i kako se borio s depresijom

Sjećate li se slatkog klinca iz hita "Jerry Maguire" i "Stuart Mali"  Jonathan Lipnicki danas ima 26 godina i odrastao je u zgodnog muškarca. Još se bavi glumom i producira filmove, a sada je prvi put progovorio o tome koliko mu se život promijenio zbog tih uloga. 

 

Amazing what a fresh haircut can do! Thanks so much @christopher.wayne.hair !!!!!

A post shared by Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) on Feb 23, 2017 at 3:02pm PST

 

“Sada snimam mnogo više filmova nego u tada, i možda to  nisu filmovi koji zarađuju milijune, ali i dalje pokušavam ostvariti svoj san i nikada nisam bio sretniji. No, kao klinca su me stalno zadirkivali vršnjaci, a neki od njih, koji su bili najgrublji, su mi sada prijatelji na Facebooku. Oni su mi konstantno govorili da sam jučerašnja vijest,  da je moje vrijeme prošlo i da nikada neću snimiti iti jedan film. ", napisao je na društvenim mrežama te dodao da se zbog toga osjećao kao smeće. 

 

Shooting #dembanger❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❕❗️#film #makingmovies #yesitsabathroomscene

A post shared by Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) on Feb 26, 2017 at 2:37pm PST

 

"Imao sam napadaje panike zbog svega i pri samoj pomisli da je sutra škola.", napisao je Jonathan, dodajući da sada otvoreno govoriti o depresiji i napadajima panike jer želi pomoći drugima. 

"Cijeli život sam znao da želim biti glumac i slušati svaki dan kako to neću uspjeti i kako sam prošlost je bilo strašno. Osim što sam isao kod psihijatra i radio na svom problemu, moj spas je bila košarka. Igrao bi košarku barem sat i pol dnevno. Tada nisam imao napadaje panike", rekao je Jonathan za Toofab.

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!