Zvijezde / Strane zvijezde
Kim je zaboravila na svoje pravilo pa se pohvalila skupom torbicom koju je North dobila na poklon
© Splash/Guliver images

a rekla je da neće više...

Kim je zaboravila na svoje pravilo pa se pohvalila skupom torbicom koju je North dobila na poklon

Kada su je opljačkali u Parizu prošle godine, Kim Kardashian je rekla da se više neće hvaliti svojim bogatstvom po društvenim mrežama

Prije godinu dana Kim Kardashian opljačkana je u apartmanu u kojem je odsjela u Parizu. Lopovi su joj ukrali 10 milijuna eura vrijedan nakit, a Kim je tada nestala s društvenih mreža. 

Kada se nakon mjesec dana vratila, pričala je kako se neće više hvaliti svojim bogatstvom na društvenim mrežama te da više nije takva materijalistica kakva je bila prije traume koju je pretrpjela.

© Splash/Guliver images

Naime, policija je rekla da su pljačkaši odabrali Kim kao metu zbog toga što je dan ranije na Snapchatu pokazala ogromni dijamantni prsten koji je dobila od supruga Kanye Westa. 

Međutim, Kim je očito malo zaboravila na svoje pravilo pa se neki dan pohvalila skupim poklonom kojeg je njena kći North dobila od dizajnera Alexandera Wanga.

Instagram 

"North, šaljem ti torbicu da imaš istu kao tvoja mama. Nadam se da će ti se svidjeti", glasi rukom napisana poruka od slavnog dizajnera, koju je Kim, skupa s torbicom, pokazala na Instagramu. 

Malu torbicu obični smrtnici još ne mogu kupiti, ali neki komadi koje Wang prodaje za djecu koštaju i do tisuću dolara.  

"Volimo te, Alex", napisala je Kim na fotografiju. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!