Zvijezde / Strane zvijezde
Lindsay Lohan jedina brani Weinsteina i njegovo zlostavljanje
dailymail

opet provocira

Lindsay Lohan jedina brani Weinsteina i njegovo zlostavljanje

Lindsay Lohan objavila je video u kojem brani producenta Harveyja Weinsteina, kojeg je dosad više od 25 žena optužilo za seksualno zlostavljanje, a tri za silovanje.

Lindsay Lohan zna kako podići prašinu svojim ponašanjem, a tako je i ovaj put. Već danima top tema je Harvey Weinstein i njegovo ponašanje. Dosad ga je više od 25 žena otpužilo za seksualno zlostavljanje, a čak tri za silovanje.

Mnoge slavne dame digle su glas protiv njega, a među njegovim žrtvama su i Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Mira Sorvino, Ashley Judd, Rose McGowan...

Weinstein je zbog toga dobio otkaz u producentkoj kući koju je sam osnovao te ga je ostavila supruga te je potpuno osramoćen. 

 

No, sve to nije dovoljno Lindsay. Ona je zaključila da će stati na njegovu stranu. 

" Evo to ja sam ja, Lindsay Lohan i ovdje sam u Dubaiju. Osjećam se jako loše zbog Harveyja Weinsteina. Mislim da nije u redu što se događa. Mislim da Georgina treba zauzeti stav i podržati muža", rekla je u prvom videu, referirajući se na Weinsteinovu suprugu Georginu Champman. Lindsay je u drugom videu nastavila braniti Harveya. 

"Radili smo na  nekoliko filmova zajedno i nikad mi nije napravio ništa nažao niti me ozlijedio. Zato mislim da svi trebaju prestati. Ovoje pogrešno. Ustanite.", kaže Lindsay koja je u međuvremenu obrisala video, no mnogi su video spremili. 

Lindsay, čini se, nikako da nauči.  

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!