Zvijezde / Strane zvijezde
Tamara Ecclestone kupa se u zlatnoj kadi koju polira čak 50 zaposlenika
© Guliver Image/WENN.com

Težak život

Tamara Ecclestone kupa se u zlatnoj kadi koju polira čak 50 zaposlenika

Tamara Ecclestone pustila je kamere u svoju kuću i pokazala kako izgleda život koji je običnim smrtnicima nezamisliv

Tamara Ecclestone kamerama njenog novog reality showa 'Tamara's World' otvorila je vrata svoje vile smještene u Kensingtonu u Londonu koju dijeli sa suprugom Jayjem Rutlandom, trogodišnjom kćeri Spphie i čak 50 zaposlenika. 

Vilu koja ima 57 soba Tamara i Jay kupili su 2011. za 45 milijuna eura, a danas vrijedi oko 70 milijuna funti. 

Kći Bernieja Ecclestonea jednom prilikom je izjavila da unatoč 57 prostorija u kući, žive u njih tri - u kuhinji, spavaćoj sobi i dnevnom boravku. 

Njeni zaposlenici rade apsolutno sve za njih troje - poliraju zlatnu kadu u kojoj se ona kupa, šeću njenih '9 ili 10 pasa', poliraju čaše i u principu cijelo vrijeme kruže po kući kako bi sve bilo savršeno i na svom mjestu. 

Tamara i kći Sophia imaju osobne batlere koji se brinu da 'kuća bude reprezentativna i da sva njihova odjeća bude ispeglana i spremljena'. 

Uz to, bogata nasljednica ima i dvije osobne asistentice koje je svaki dan brinu za njen raspored i dnevne obveze  - kad ide na frizuru, pilates ili manikuru - te bez njih ne bi imala pojma što joj je činiti i kada. 

Malena Sophie ima posebnu igraonicu, golemu kućicu za lutke, a u vili se nalazi i ledena palača. 

Uz sve to, Tamara posjeduje garderobu u vrijednosti oko 5 milijuna funti, a jednom je prilikom pokazala kako izgleda njen ormar. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!