Zvijezde / Strane zvijezde
Glumicu isključili s aparata dan nakon sprovoda njenih roditelja i sestre
Instagram

stradali u teškoj nesreći

Glumicu isključili s aparata dan nakon sprovoda njenih roditelja i sestre

Jessica Falkholt, njeni roditelji i sestra imali su prometnu nesreću dan nakon Božića. Roditelji i sestra su preminuli, a Jessica je stavljena u induciranu komu

Australsku glumicu Jessicu Falkholt liječnici su isključili s aparata samo dan nakon sprovoda njenih roditelja i sestre. 

Jessica (29), njezina sestra Annabelle (21) te roditelji Lars (69) i Vivian (60) 26. prosinca su imali prometnu nesreću na autocesti u blizini Sussex Inleta, južno od Sydneya, kada se u njihov automobil zaletio vozač iz suprotnog smjera. 

 

 

Lars i Vivian su poginuli na mjestu nesreće, a Annabelle je preminula tri dana kasnije u bolnici. 

Jessica je po dolasku u bolnicu prošla nekoliko operacija. Uklonili su joj bubreg i dio lubanje i stavili je u induciranu komu. Međutim, njezini rođaci su po preporuci liječnika odlučili da će ju isključiti s aparata, a bolnica u kojoj se nalazi potvrdila je da se trenutno nalazi u kritičnom stanju. 

 

 

Jessica Falkholt je glumila u austalskoj sapunici 'Home and Away', a pojavila se i u seriji 'Underbelly: Badness'.  Ove bi godine trebao izaći i triler ‘Harmony‘ u kojem je imala glavnu ulogu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!