Zvijezde / Strane zvijezde
Kim Cattrall javno poručila Sarah Jessici Parker da je 'okrutna' i 'licemjerna'
© Guliver Image/WENN.com

konačni obračun

Kim Cattrall javno poručila Sarah Jessici Parker da je 'okrutna' i 'licemjerna'

Kim Cattrall više je puta izjavila da nije u dobrim odnosima sa Sarah Jessicom Parker, no ona je, s druge strane, uvijek pričala suprotno

I dok su u seriji 'Seks i grad' glumile najbolje prijateljice, Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) i Kim Cattrall (Samantrha Jones) u stvarnosti se ne podnose. 

Cattrall je u listopadu prošle godine svoj odnos s kolegicama opisala kao 'toksičan', a sada je javno poručila Sarah Jessici da je licemjerna i okrutna. 

Naime, Cattrall je prošli tjedan objavila da joj je preminuo brat, a Sarah Jessica joj je izrazila sućut. 

© Splash/Guliver images

"Ako netko u tvom životu, bilo da si s njim u kontaktu ili ne, pati zbog bilo kojeg razloga, normalno je da želite izraziti sućut i tugu ili im dati do znanja da mislite na njih", rekla je Parker za Entertainment Tonight, a sućut je Kim izrazila i putem Instagrama. 

No, Kim to nije nimalo dobro sjelo pa se javno obrušila na nju. 

"Ne trebam tvoju ljubav i podršku u ovom tragičnom trenutku, Sarah. Majka me danas pitala kada će me ta licemjerna osoba ostaviti na miru? Tvoje kontinuirano pokušavanje je bolni podsjetnik na to koliko si bila okrutna tada i sada. Da budem kristalno jasna (ako već nisam bila): Ti nisi moja obitelj i nisi moja prijateljica. Zato ti po posljednji put kažem da prestaneš korititi našu tragediju kako bi odražala taj imidž dobre djevojke", napisala je Cattrall na Instagramu uz link koji vodi na članak New York Posta koji nju opisuje kao 'zlicu' koja je zbog svojih 'prohtjeva' stopirala mogućnost snimanja trećeg nastavka filma 'Seks i grad', dok Sarah ispada dobricu čije je srce slomljeno zbog toga. 

Instagram 

Parker se još nije javno oglasila. 

Pročitajte još: 

--> Kim Cattrall se obrušila na kolegice iz 'Seksa i grada': 'One su toksične' 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!