Zvijezde / Strane zvijezde
Scott Disick prvi put pred kamerama progovorio o vezi s 19-godišnjom Sofijom Richie
© Splash/Guliver images

nije mu baš bilo ugodno

Scott Disick prvi put pred kamerama progovorio o vezi s 19-godišnjom Sofijom Richie

Kris Jenner ispitivala je Scotta Disicka o njegovoj vezi sa Sofijom Richie

Scott Disick kaže da je svoju vezu s mlađahnom Sofijom Richie držao u tajnosti iz poštovanja prema bivšoj partnerici Kourtney Kardashian

Disick je počeo hodati sa Sofijom u rujnu prošle godine, a u novoj epizodi reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' (koja je snimljena dok je njihova veza još bila na početku), 34-godišnjak je rekao da zbog Kourtney i djece nije htio ništa govoriti Kardashianima. 

Kris Jenner je s njim započela priču o 19-godišnjoj kćeri Lionela Richieja, no Scottu nije baš bilo ugodno. 

"Kris mi je kao mama i nije mi baš ugodno s njom razgovarati o tim privatnim stvarima kao što je moj ljubavni život. Činjenica da joj je stalo do mene, da se brine za mene - jako puno znači. Ali iskreno, koliko kod bi volio biti iskren prema njoj i reći joj kako se zapravo osjećam, s druge strane želim poštovati Kourtney i njene osjećaje", iskreno je objasnio Scott u kameru. 

 

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on Jan 14, 2018 at 3:41pm PST

 

Kris je kasnije njegovu vezu sa Sofijom prokomentirala s Kim, koja je izjavila da joj nije važno s kim je Scott u vezi sve dok je on sretan. 

"Dokle god je on sretan - ne osuđujem ga i nije me briga. Samo se nadam da je napravio dobar izbor i da se zabavlja i da neće raditi nekakve ludosti", rekla je Kim. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!