Zvijezde / Strane zvijezde
Pamela Anderson: Bila sam na orgijama u kući Hugha Hefnera
©Splash/Guliver images

traumatično iskustvo

Pamela Anderson: Bila sam na orgijama u kući Hugha Hefnera

Pamela Anderson gostovala je u emisiji slavnog Piersa Morgana gdje je opisala svoje traumatično iskustvo u kući pokojnog osnivača legendarnog Playboyja

Zvijezda serije 'Baywatch'. 50-godišnja Pamela Anderson progovorila je o svom najluđem trenutku u životu, a to je kada je bila u vili pokojnog Hugha Hefnera.  Pamela je o svom iskustu u kući preminulog osnivača Playboyja odlučila progovoriti u showu Piersa Morgana. 

"Prije nekoliko godina sam se zatekla na zabavi u Playboyevoj vili gdje je bilo sedan golih djevojaka. Kad su krenule na gornji kat po stepenicama, ja sam ih pratila. Hefner je ležao gol na krevetu, a na njemu je bilo sedam atraktivnih djevojaka. Gledale su u mene i čekale da se Hugh i ja krenemo seksati. Pomislila sam: ajme, ovo nije film,  moram što prije pobjeći iz kuće, a to sam i napravila ", ispričala je Pamela te dodala da se svašta događalo u toj kući, posebno s baby uljem. 

No, ipak ustvrdila je kako nikada nije imala osjećaj da je Hugh iskorištava ili ponižava.

"On je jednostavno bio pionir u svom poslu. Pravi kavalir i bio je nevjerojatno šarmantan. Jednostavno je razmišljao unaprijed i uspio je. Nitko ga nije mogao kopirati. U njemu nije bio trunkice zločestoće. Osjećala sam da je nekako nevin", ispričala je Pamela Anderson.  

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!