Zvijezde / Strane zvijezde
Salma Hayek poludila zbog Barbie Fride Kahlo
©Splash/Guliver images

zašto ste to napravili?

Salma Hayek poludila zbog Barbie Fride Kahlo

Američka tvrtka Mattel za Dan žena lansirala je novu liniju Barbie lutkica posvećenih slavnim i značajnim ženama iz povijesti i sadašnjosti, no nisu se lutkice svima svidjele

Američka tvrtka Mattel za Dan žena lansirala je novu liniju Barbie lutkica posvećenih slavnim i značajnim ženama iz povijesti i sadašnjosti.

Među njima su avijatičartka Amelia Earhart, plus size manekenka Ashley Graham, matematičarka Katherine Johnson, nogometašica Sara Gama, boksačica Nicola Adams Obe, umjetnica Frida Kahlo...

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Mar 11, 2018 at 9:53am PDT

 

I upravo je Fridina lutka podigla najviše prašine. Naime, na izradu Kahlo lutkice poludjela je Salma Hayek koja je još 2002. godine glumila umjetnicu u biografskom filmu. 

"Frida Kahlo nikad se nije trudila biti ili izgledati kao netko drugi. Slavila je svoju jedinstvenost. Kako su je mogli pretvoriti u Barbie jednostavno ne razumijem", napisala je na svom Instagramu.

No, njezini fanovi nisu bili oduševljeni njezinim razmišljanjem te su zaključili da je lutka prekrasna i da zašto ne bi bila takva. 

"I ti si je glumila. Kako je to različito? Sve je to biznis i donosi novac, zar ne? ", rekli su joj fanovi. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!