Zvijezde / Strane zvijezde
Šuška se, šuška: razvode se Kim Kardashian i Kanye West?
© Guliver Image/WENN.com

problemi u braku

Šuška se, šuška: razvode se Kim Kardashian i Kanye West?

Kim Kardashian navodno više ne može izdržati Kanyeovo ponašanje i ispade bijesa

Ponovno su se pojavile glasine da se Kim Kardashian i Kanye West razvode. Strani mediji pišu da je reality zvijezdi ovoga puta stvarno dosta supruga koji je oduvijek bio poznat kao problematičan. 

Naime, Kim više ne može izaći na kraj s njim te joj je dosta da se pored troje djece mora brinuti i o njemu i 'glumiti mu mamu'. 

 

 

"Život s Kanyeom je težak. Uopće joj ne pomaže oko djece, stalno ima izljeve bijesa, a postao je ovisan o tabletama bez kojih gotovo da više ne može funkcionirati. Otkako se Chicago rodila, njegovi ispadi su sve češći pa se Kim pita bi li joj život bio lakši bez njega", ispričao je izvor. 

Ipak, ovim glasinama ne ide u prilog Kimino ponašanje u javnosti. Naime, tijekom nedavne posjete Japanu starleta je promovirala njegovu novu Yeezy kolekciju, što uostalom radi svakodnevno.

 

 

Uz to, nakon povratka iz Japana na Twitteru se obračunala s korisnicima koji su 'popljuvali' njegovu novu kolekciju napisavši da će se u njoj naći samo cipele jer reper nije imao inspiracije za dizajniranje odjeće. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!