Zvijezde / Strane zvijezde
Chicago se tek rodila, a Kim Kardashian već razmišlja o četvrtom djetetu
© Splash/Guliver images

TO ĆE JOJ BITI ZADNJE

Chicago se tek rodila, a Kim Kardashian već razmišlja o četvrtom djetetu

Kim Kardashian krasi naslovnicu novog broja američkog izdanja časopisa Elle, ali ovoga puta njene su obline ostale u sjeni priča o djeci

Kim Kardashian snimila je svoju prvu naslovnicu za američko izdanje časopisa Elle. Osim što je pokazala svoje prepoznatljive obline, slavna reality zvijezda raspričala se o mogućnosti da ima još jedno dijete. 

Naime, iako je prije manje od dva mjeseca dobila kći Chicago koju je rodila surogat majka, Kim već razmišlja o četvrtom djetetu, ali naglašava da tu podvlači crtu. 

"Mislim da više od četvero djece ne bih mogla imati. Moj raspored je pretrpan, a smatram da bi u svakom braku žena trebala mužu dati jednako pažnje kao djeci", rekla je Kim. 

 

 

Ispričala je i kako su se ona i Kanye West odlučili kojeg će spola biti njihovo treće dijete. 

"Najvažnije mi je bilo da bude zdravo, a ispostavilo se da je ženski zametak bio najzdraviji. I tako smo se odlučili da će biti curica", dodala je. 

Iako se u početku pisalo da je bila vrlo stroga oko prehrane surogat majke, Kim tvrdi da su to gluposti. 

"Odmah sam joj rekla da, kad sam ja bila trudna, jela sam krafne doslovno svaki dan. Ako želiš krafne i sladoled, samo daj. Neću oko toga biti izbirljiva", objasnila je zaključivši da bi svima preporučila surogat majku. 

 

 

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on Mar 13, 2018 at 5:06am PDT

 

"Mrzila sam biti trudna, ali s druge strane, koliko god sam mrzila, svejedno mi je bilo žao što nisam sama mogla nositi svoje dijete. U početku mi je bilo teško, ali jednom kada se pomiriš sa situacijom, stvarno shvatiš da je to jedinstveno iskustvo", kaže Kim. Kratko se osvrnula i na brak s Kanyeom, za koji se šuška da je u krizi. 

"Mi smo savršeni balans: on je mene naučio kako još više izražavati svoje mišljenje, a ja njega kako da bude mirniji."

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!