Zvijezde / Strane zvijezde
Gwyneth Paltrow okupila holivudske zvijezde na zaručničkom partyju: je li u pitanju bilo tajno vjenčanje?
© Splash/Guliver images

šuška se, šuška

Gwyneth Paltrow okupila holivudske zvijezde na zaručničkom partyju: je li u pitanju bilo tajno vjenčanje?

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk u subotu su organizirali zaručničku zabavu za koju mnogi misle da je zapravo bila - njihovo vjenčanje

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk organizirali su glamuroznu zaručničku zabavu u Los Angelesu na kojoj se okupilo oko 400 gostiju.

Jennifer Aniston Fotogalerija

Među njima su bile broje holivudske zvijezde uključujući Jennifer Aniston, Juliju Roberts, Kate Hudson, Cameron Diaz, Demi Moore, Reese Witherspoon, Steven Spielberg...

Brojni svjetski tabloidi uvjereni su da je zaručnički party zapravo bio krinka za tajno vjenčanje. Naime, Gwyneth je viđena kako dolazi na zabavu u tamnocrvenoj haljini, a njena majka, glumica Blythe Danner, nosila je u ruci haljinu s potpisom dizajnerice vjenčanica Monique Lhuillier pa mnogi vjeruju da se u zaštitnoj vreći skivala upravo vjenčanica u koju se Gwyneth presvukla.

Zanimljivo je i da među brojnim gostima nije bilo Chrisa Martina, prvog Gwynethinog supruga s kojim je ostala u dobrim odnosima.  

Sama zabava nije bila tajna - organizirana je u kazalištu na kojem je pisalo 'GP voli BF' s jedne te 'BF voli GP' s druge strane.

Paltrow je s televizijskim producentom Falchukom tri godine, a da su se zaručili potvrdila je početkom ove godine.

"Odlučila sam se na brak drugi put. Ne samo zato što vjerujem da sam našla muškarca koji mi je suđen, već i zato što sam širokogrudnije odlučila prihvatiti neke prilike koje pruža intimna veza dvoje ljudi", rekla je tada Gwyneth. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!