Zvijezde / Strane zvijezde
Srbijansku pjevačicu pretukao suprug jer je našla poruke od ljubavnice
Tino Jurić/Pixsell

skandal

Srbijansku pjevačicu pretukao suprug jer je našla poruke od ljubavnice

Nataša Bekvalac, srbijanska pjevačica u noći s petka na subotu završila je u bolnici jer ju je pretukao suprug Luka Lazukić

Pjevačica Nataša Bekvalac s Lukom Lazukićem u braku je od rujna prošle godine. Isticala je kako je našla idealnog partnera,  a 28. veljače su dobili i kćer Katju. 

No, idila nije dugo potrajala. 

Slavnu pjevačicu pretukao je suprug kako piše Blic, Luka je u petak došao kući iz izlaska i pijan legao u krevet pokraj Nataše i zaspao.

Ona mu je uzela mobitel i vidjela ljubavne poruke druge žene nakon čega ga je probudila te su se počeli svađati. Lazukić je potom fizički nasrnuo na svoju suprugu te je udarao rukama i nogama pa je ona iduće jutro potražila liječničku pomoć.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 1, 2018 at 12:46am PST

 

"On je pijana budala, stiskao me, šamarao i udarao rukama i nogama", ispričala je liječnicima na Hitnoj pjevačica kada je došla potražiti pomoć zbog ozljeda glave.

Izvori kažu kako Nataša ima potres mozga te da je cijelu tu noć povraćala. Luka Lazukić odmah je uhićen te je zadržan u pritvoru.
 

Kako Blic doznaje, Luka je dobio hitnu privremenu mjeru kojom mu je sljedećih mjesec dana zabranjen prilazak supruzi. Navodno je na tome Nataša inzistirala jer ju je strah. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!