Zvijezde / Strane zvijezde
Je li to Khloe Kardashian konačno rekla što misli o Tristanovom preljubu?
©Splash/Guliver images

znakovita poruka

Je li to Khloe Kardashian konačno rekla što misli o Tristanovom preljubu?

Khloe Kardashian je na Instagramu objavila znakovitu poruku, a fanovi su uvjereni da je time indirektno prokomentirala što misli o Tristanovom preljubu

Prije mjesec dana doznalo se da je Tristan Thompson varao Khloe Kardashian s nekoliko žena, a cijelo ovo vrijeme tabloidi su pisali o tome kako se ona osjeća, što planira učiniti i zbog čega je odlučila, unatoč svemu, ostati s njim. 

Skandal su javno komentirale i Kris Jenner i Kim Kardashian, međutim Khloe dosad o toj temi nije rekla ni slova. 

 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jan 2, 2018 at 12:44pm PST

 

A onda je jučer na Instagram Storyju objavila znakovitu poruku koju su mnogi protumačili kao indirektan komentar na cijelu situaciju. "Onoga koga tražiš u prostoriji punoj ljudi - tamo tvoje srce pripada", napisala je Kardashianka. 

I dok obožavatelji nagađaju znači li ovaj citat definitivnu potvrdu da je odlučila ostati s Tristanom i oprostiti mu sve, ili uopće s tim nema veze, People piše da je odlučna u tome da svima pokaže da je sretna. 

"Jako je tvrdoglava kada je njen život u pitanju. Njena obitelj se protivi tome da ostane s Tristanom, ali s druge strane, nastoje joj biti podrška. A nju baš briga što drugi misle", otkrio je izvor. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!