Zvijezde / Strane zvijezde
Scott Disick i Sofia Richie su još uvijek zajedno: 'Nismo ni znali da smo prekinuli'
©Splash/Guliver images

lažna uzbuna

Scott Disick i Sofia Richie su još uvijek zajedno: 'Nismo ni znali da smo prekinuli'

Pričalo se da se Scott Disick vratio svojim starim navikama, a da ga je Sofia ostavila kada je doznala da ju vara. Međutim, ispada da ništa od toga nije istina

Samo par dana nakon što se pojavila vijest da su Sofia Richie i Scott Disick prekinuli, par je viđen zajedno u javnosti. 

Bivši partner Kourtney Kardashian i njegova 16 godina mlađa djevojka u ležernom izdanju su otišli kupiti namirnice, a kada su vidjeli da ih paparazzi snimaju, nisu se skivali. 

 

 

Naprotiv, Scott je jednu paparazzi fotku objavio na svom Instagramu, a uz screenshot članka u kojem piše da su 'Scott i Sofia opet zajedno', Disick je napisao: 'Nismo ni znali da smo prekinuli, ali hvala vam što mislite na nas'.

Instagram

A pričalo se da je Scott prevario Sofiju, a kada je ona to saznala, rekla je to svom ocu Lionelu Richieju koji joj se navodno zaprijetio da će je izostaviti iz oporuke ako ne prekine tu vezu za koju on smatra da je 'toksična'. 

Disick je nakon toga viđen u društvu nepoznate žene na partiju Kanye Westa, a ljudima je već tad govorio da više nije sa Sofijom

No, sudeći po viđenom, ništa od toga nije istina, a golupčići su još uvijek - zaljubljeni. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!