Zvijezde / Strane zvijezde
Trump uzvratio na napad Roberta De Nira: 'On je osoba s vrlo niskim IQ-om'
AP/ ©Guliver Image/WENN.com

ništa mu ne promakne

Trump uzvratio na napad Roberta De Nira: 'On je osoba s vrlo niskim IQ-om'

Dva dana nakon De Nirova ispada, Trump je kazao da je vidio taj isječak i da 'istinski vjeruje da je glumac možda bunovan jer pati od ozljede mozga'

Američki predsjednik Donald Trump uzvratio je na prostački napad Oscarom nagrađenog glumca Roberta De Nira te ga nazvao "osobom s vrlo niskim kvocijentom inteligencije", prenosi u srijedu Reuters.

De Niro je tijekom ceremonije dodjele nagrade Tony, na pozornici njujorškog Radio City Music Halla, najavljujući glazbenika Brucea Springsteena iznenada uzviknuo: "Reći ću samo jednu stvar. J***š Trumpa!". Svečanost se prenosila uživo, a nagrade Tony daju se za najbolje predstave na Broadwayu i prošle ih je godine gledalo šest milijuna ljudi. 

Dva dana nakon De Nirova ispada, Trump je kazao da je vidio taj isječak i da "istinski vjeruje da je glumac možda bunovan jer pati od ozljede mozga".

"Robert De Niro, osoba s vrlo niskim kvocijentom inteligencije, primio je u filmovima previše udaraca u glavu od pravih boksača. Gledao sam ga sinoć i istinski vjerujem da je možda bunovan i glavinjav zbog ozljede mozga", napisao je Trump na Twitteru.

"Pretpostavljam da ne shvaća da je stanje ekonomija bolje nego ikada, zaposlenost je rekordno visoka, a mnoge kompanije se vraćaju u zemlju. Probudi se Teturavi!", dodao je Trump.

De Niro je dobio Oscara za ulogu američkog boksača Jakea LaMotte u filmu "Pobješnjeli bik" iz 1980. U boksački ring se vratio 2013. u filmu "Grudge Match", a 2016. u filmu "Hands of Stone" je glumio boksačkog trenera.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!