Zvijezde / Strane zvijezde
Khloe je odlučila tko će biti zakonski skrbnik njenoj kćeri, no nisu svi zadovoljni odlukom
© Guliver Image/Wenn

drame kod kardashiana

Khloe je odlučila tko će biti zakonski skrbnik njenoj kćeri, no nisu svi zadovoljni odlukom

Khloe Kardashian odluku je donijela dok je još bila trudna

Khloe Kardashian donijela je važnu odluku. Odlučila je da će Kim biti zakonska skrbnica njenoj kćeri True u slučaju da se njoj nešto dogodi. A onda je tu odluku morala objasniti Kourtney

Razgovor sestara snimljen je u vrijeme dok je Khloe još bila trudna.

"Bit će službeno tek dok se beba rodi, ali vjerojatno će Kim biti zakonska skrbnica mom djetetu ako se meni, ne daj Bože, nešto dogodi. Ne mogu znati na koji način ću odgajati svoje dijete sve dok se ono ne rodi, ali onako kako ja sebe zamišljam kao roditelja, sličinije je Kim nego tebi, Kourtney. Njezin 'roditeljski stil' je malo stroži od tvog", objasnila je Khloe sestri. 

"Jako poštujem Kimin način na koji odgaja svoju djecu. Nije da ne poštujem Kourtneyn, ali nekako se više poistovjećujem s Kiminim. Ali, naša obitelj je jako bliska i jako se volimo, pa ako se, ne daj Bože, meni nešto dogodi, znam da će moja kći biti u najboljim rukama tko god bio njezin zakonski skrbnik", ispričala je Khloe u intervjuu. 

Kourtney je rekla Khloe da joj se ne mora objašnjavati te da ima pune ruke posla sa svoje troje djece. Međutim, kasnije je priznala da ju je njena odluka da odabere Kim ipak povrijedila. 

"Malo sam razočarana. Ne možeš znati kako ćeš odgajati svoju djecu sve dok ne postaneš roditelj. Možda će, kad se beba rodi, shvatiti da smo nas dvije sličnije nego što sad misli. Pa možda na kraju ipak mene odabere za skrbnicu", zaključila je Kourtney. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!