Zvijezde / Strane zvijezde
Bieberov menadžer: 'Strahovao sam da će Justin umrijeti od previše sr*** koja je unosio u sebe'
©Splash/Guliver images

justinova mračna prošlost

Bieberov menadžer: 'Strahovao sam da će Justin umrijeti od previše sr*** koja je unosio u sebe'

Svi se još uvijek sjećamo razdoblja kada je Justin Bieber stalno upadao u probleme

Menadžer Justina Biebera je ispričao kako je strahovao da će pjevač jednom zaspati i da se više neće probuditi.

"Mislio sam da će umrijeti. Ozbiljno sam mislio da će zaspati i da se zbog svih sr*** koje unosi u sebe neće probuditi", rekao je Scooter Braun u jednom intervjuu. 

"Bio je jedan period kad sam se svaku noć brinuo da ću ga izgubiti", dodao je Braun o Bieberovoj prošlosti. Srećom, 24-godišnji pjevač danas vodi zdraviji život, a njegov menadžer kaže da je Justin sam zaslužan za to. 

"Shvatio je da mora promijeniti način na koji živi. Rekao mi je da više ne želi biti ta osoba. Čvrsto je odlučio da će se promijeniti, a rezultat je ovaj čovjek kojeg vidite danas", dodao je Braun. 

© Guliver Image/Wenn

Bieberovi problemi počeli su 2013. godine kada je svojim automobilom udario fotografa i pobjegao s mjesta nesreće. Mjesec dana kasnije imao je koncert u Švedskoj gdje je policija pretražila njegov autobus i pronašla drogu. 

Godinu dana kasnije opet se našao u problemima. Zaustavljen je zbog vožnje pod utjecajem. Izjavio je da je pio alkohol, pušio marihuanu i konzumirao lijekove. 

Tablodi su iz mjeseca u mjesec popisivali Justinove 'grijehe' i pitali se što se s njim događa. 

"Justin se prije bunio i pokušavao oduprijeti svemu što ga je u konačnici dovelo do ruba. Ali kad je prihvatio odgovornost i shvatio što mu se događa, odlučio se promijeniti, biti bolji i zdravije živjeti", zaključio je Braun. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!