Zvijezde / Strane zvijezde
Ariana Grande otvorila dušu u emotivnoj poruci preminulom bivšem dečku Macu Milleru
©Splash/Guliver images

Nije joj lako

Ariana Grande otvorila dušu u emotivnoj poruci preminulom bivšem dečku Macu Milleru

Slavna pjevačica na Instagramu je napisala dirljivu poruku bivšem dečku Mac Milleru koji je preminuo od predoziranja prošli tjedan

Za popularnu pjevačicu Arianu Grande ovi dani nisu bili laki. Prošli je tjedan preminuo njezin bivši dečkom s kojim je bila dvije godine u vezi, a poznaje ga od tinejdžerskih dana- reper Mac Miller. 

Grande je prošli tjedan nakon vijesti o njegovoj smrti objavila crno bijelu fotografiju repera uz koji nije ništa napisala. Mnogi su je obožavatelji napali okrivivši je za njegovu smrt, a komentari poput "Ti si ga ubila" i "Ti si kriva" zasuli su njezin profil. 

Pjevačica je objavila video Millera, a u opis mu je napisala emotivno pismo. 

 

 

"Obožavala sam te od dana kad sam te upoznala s 19 godina i uvijek ću. Ne mogu vjerovati da više nisi ovdje. Ne mogu pojmiti to. Razgovarali smo o tome. Tako puno puta. Toliko sam ljuta, toliko sam tužna da ne znam što činiti", napisala je dirnuta pjevačica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parents✨☁️� #macmillerarianagrande

A post shared by ♕Ariana Grande Moonlight♕ (@ariana_butera_bae) on Feb 26, 2018 at 4:07pm PST

 

"Bio si mi najdraži prijatelj tako dugo i to prije svega. Žao mi je što te nisam mogla popraviti i ukloniti tvoju bol. Doista sam htjela. Najljupkija duša s demonima koje nikada nije zaslužio. Nadam se da si dobro sada", napisala je reperu.

Podsjećamo, Mac Miller preminuo je u 26. godini života od posljedica predoziranja 7.rujna. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!