Zvijezde / Strane zvijezde
Ellen DeGeneres 'izmučila' Jennifer Garner kao nikog prije
©Splash/Guliver images

Jedna jedina

Ellen DeGeneres 'izmučila' Jennifer Garner kao nikog prije

Ellen DeGeneres poznata je po svojim uvrutim idejama, a Jennifer Garner dopala je najneobičnija

Jennifer Garner ima neobičnu roditeljsku metodu: prati tzv. 'Yes Day' odnosno jednom u godini radi sve što njena djeca požele od nje. Kada se pojavila na showu kod jedne od najpoznatijih komičarki Ellen DeGeneres nije ni mislila kako će požaliti zbog te metode. 

Ellen je, naime, zahtjevala da ima vlastitit 'Yes Day' pa da zgodna glumica radi sve što komičarka od nje zatraži. To je rezultiralo nezaboravnom epizodom showa, a vrhunac je bio vidjeti Jennifer Garner kako radi sklekove i jede pire krumpir u isto vrijeme. 

Cijelo iskustvo, ipak, nije bilo uzalud jer bi show, svaki put kada bi Garner pristala na izazov, donirao 5 tisuća dolara Udruzi za istraživanje tumora. 

Publika je od smijeha grcala i kada je glumica morala oponašati kokoš kao i kada se morala snimati iz vrlo nezahvalnog kuta. 

Garner je otkrila još jedan roditeljski trik u rukavu: "Radimo i nešto što zovemo 'trener mama', ja im dam nekoliko vježbi, a onda imamo 'treneri djeca'  izazov kada oni meni daju vježbe koje moram obaviti i najčešće je to nešto ludo poput 100 burpeeja."

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!