Zvijezde / Strane zvijezde
Melania priznala da podržava Me Too pokret, ali i progovorila o bračnoj krizi
Ron Sachs/DPA/PIXSELL

posve iskreno

Melania priznala da podržava Me Too pokret, ali i progovorila o bračnoj krizi

Prva dama SAD-a dala je veliki intervju za ABC u kojem je progovorila o mnogim 'škakljivim' temama, pa i jakni na kojoj je pisalo 'Doista me nije briga, a vas?'

Melania Trump  je u intervjuu za televizijsku kuću ABC prvi put progovorila o suprugovim aferama. Voditelju Tomu Llamasu je Melania 'otvorila dušu' i ispričala mnoge stvari iz privatnog života o kojima se do sada samo nagađalo. 

Prva dama SAD-a Melania Trump dala je potporu ljudima uključenim u pokret MeToo, ali je istaknula da oni koji iznose optužbe za seksualno zlostavljanje moraju podastrijeti "čvrste dokaze".

"Podržavam žene i treba ih se čuti. Moramo im dati potporu. Ali također i muškarcima, ne samo ženama", kazala je Melania za ABC u razgovoru koji je vođen tijekom njezinog nedavnog posjeta Africi.

Na pitanje misli li da su muškarci koji su optuženi za neprimjereno ponašanje i o kojima su pisali mediji nepošteno tretirani odgovorila je da su potrebni "čvrsti dokazi".

"Zaista trebate imati čvrste dokaze (...) ne možete samo tako nekome reći 'bila sam seksualno zlostavljana' ili "ti si mi to napravio' jer mediji ponekad odu predaleko i znaju na nekorektan način prikazati neke priče", objasnila je Melania, inzistirajuću da doista stoji uz žene.

U ponedjeljak je predsjednik Donald Trump branio Bretta Kavanaugha dok je prisezao za suca Ustavnog suda na svečanosti u Washingtonu. Od nominiranja suočen je s optužbama za seksualne napade na brojne žene.

Melania Trump je u intervjuu za ABC također izrazila žaljenje što neke udruge koje djeluju u Africi ne žele s njom raditi na humanitarnim programima koje financira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

"Žalosno je da neke udruge i zaklade kojima želim biti partner to odbijaju zbog sadašnje administracije. Mislim da biraju politiku umjesto pomaganja drugima", kazala je Melania.

Osim toga u intervjuu koji će biti emitiran u petak, 12. listopada, Melania će posve iskreno odgovoriti i na pitanje je li brak između nje i predsjednika u krizi. 

Osim toga, Melania je u lipnju posjetila prihvatni centar za djecu na granici s Meksikom. Na ulasku u zrakoplov kojim je letjela bila je u jakni s porukom ispisanom na leđima :"Doista me nije briga, a vas?".

U jeku polemike o migrantskoj politici njezina supruga, ova jakna je potaknula brojne reakcije, pa i oštre kritike. U intervjuu će odgovoriti i zašto je nosila tu jaknu. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!