Zvijezde / Strane zvijezde
Gisele Bündchen o odlasku iz Victorijinih anđelica: 'Molila sam ih da budem više pokrivena'
Ian West/PA/PIXSELL

Nije mogla izdržati

Gisele Bündchen o odlasku iz Victorijinih anđelica: 'Molila sam ih da budem više pokrivena'

Jedna od omiljenih anđelica, Gisele Bündchen, otkrila je zašto je napustila jedan od najjačih modnih brendova

Gisele Bündchen vinula se na vrh manekenske industrije upravo kao plavokosa Victorijina anđelica između 1999. i 2006. godine.

Iako su revije Victoria's Secret jedne od najgledanijih revija uopće, a manekenke koje hodaju pistom glase za najjače svjetske modele, Gisele je otkrila da, ipak, nije sve bilo bajno. 

 

 

Manekenka je u svojim spisima "Lessons: My Path to a Meaningful Life" otkrila razlog zašto je napustila Victorijine anđelice. 

"Prvih pet godina osjećala sam se odlično u donjem rublju, ali kako je vrijeme prolazilo, postajalo mi je sve teže na snimanju ili na pisti samo u tangama ili bikiniju. Molila sam ih da mi daju rep, plašt ili krila, samo da budem što više pokrivena", priznala je brazilska ljepotica. 

Međutim, držao ju je ugovor koji je, financijski gledano, bio vrlo primamljiv: "Bila sam zahvalna što mi se pružila financijska sigurnost, ali nisam bila sigurna želim li nastaviti to raditi."

Svoju je odluku prepustila sudbini pa je na papiriće napisala "da" i "ne" i izvukla onaj koji je potvrdio njezina razmišljanja o napuštanju Victoria's Secret. 

Iako je postala zaštitno lice brenda, između Gisele i popularnog brenda nije bilo zategnutih odnosa, a manekenka je preko kreativnog direktora kompanije upoznala svog supruga s kojim u braku od 2009. godine. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!